Schyľuje sa k veľkému návratu v štýle romantických filmov? Rozhádaný pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis v objatí

Milostný trojuholník v zložení Olivia Wilde, Harry Styles a Jason Sudeikis zapĺňal stránky médií dva roky.

30.01.2023 00:00
2019 Foto:
Herecký pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis na zábere z roku 2019.
debata

Ich romanca zapĺňala stránky médií dva roky. V novembri však spevák a herec Harry Styles (28) a herečka a režisérka Olivia Wilde (38) ako partnerská dvojica skončili. A to aj napriek superlatívom, ktoré smerom k mladšiemu partnerovi neustále vyslovovala krásna Wilde.

Herečka a režisérka Olivia Wilde Čítajte viac Láska Harryho Stylesa a krásnej Olivie Wildeovej je minulosť! Toto sú vraj dôvody, prečo šli od seba

Romanca sa skončila, no zdá sa, že vzťah Olivie Wilde a Jasona Sudeikisa, sa naopak, po hlbokej kríze vylepšuje. Herečka prežila dlhých 9 rokov po boku Sudeikisa, keď jej do cesty vstúpil o čosi mladší spevák Harry Styles. So Sudeikisom (47) pritom vychovávala dve malé deti – dcéru Daisy (6) a syna Otisa (8). Potom, čo sa Wilde zamilovala do Stylesa, jej Sudeikis nevedel prísť na meno a medzi expartnermi zúrila vojna o opatrovníctvo ich ratolestí.

Olivia Wilde Čítajte viac Nech len vidí, o čo prišiel! Čerstvo rozídená Olivia Wilde v priehľadných šatách, nik sa nepozeral inam...

Ako uvádza portál Daily Mail, ktorý uverejnil aj spoločné fotografie niekdajších partnerov, vojnová sekera je zakopaná. Dvojica sa spoločne nechala vidieť počas prechádzky v parku, dokonca skončila v objatí.

Láska Wilde k mladému spevákovi sa rozhorela počas ich spolupráce na filme „Don't Worry Darling“. Keďže romániku je koniec, nie je vylúčené, že niekdajší párik k sebe nájde opäť cestu – neboli by prvým ani posledným hollywoodskym párom, ktorý sa k sebe po kríze vrátil.

Herečka Gemma Chan v kreácii Louis Vuitton.
Herečka Florence Pugh pózuje fotografom na...
+17Sprava: Herečky Florence Pugh, Gemma Chan a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...