Nestačilo mu! Lopezovej ex je znovu v chomúte. Áno povedal kráske druhej najkrajšej žene univerza

Jeho povesť lámača ženských sŕdc sa dlhé roky diskutuje v médiách. Spevák Marc Anthony je však zjavne aj rodinne založený muž.

30.01.2023 08:41
debata
zväčšiť Spevák Marc Anthony a jeho pôvabná partnerka... Foto: SITA/AP, John Locher
Spevák Marc Anthony a jeho pôvabná partnerka Nadia Ferreira. Spevák Marc Anthony a jeho pôvabná partnerka Nadia Ferreira.

Rodák z New Yorku s portorikánskymi koreňmi sa už štvrtýkrát oženil, pričom o jeho svadbe informovali americké aj latinsko-americké médiá počas uplynulého víkendu.

Päťdesiatštyriročný Anthony, ktorého v bulvárnych médiách zviditeľnilo najmä manželstvo so speváčkou Jennifer Lopezovou, povedal áno svojej partnerke Nadie Ferreire. Rodáčka z Paraguaja je od Anthonyho mladšia o rovných 31 rokov, v máji oslávila svoje 23. narodeniny. Preslávilo ju víťazstvo v národnej súťaži Miss Paraguaj, vďaka ktorému sa zúčastnila aj na svetovom finále súťaže Miss Universe. Tam skončila na druhom mieste.

NY Premiere of "We Feed People" Čítajte viac Vekový rozdiel 30 rokov je čoraz viditeľnejší! Aj keď ide o takého sympaťáka ako Richard Gere

Podľa magazínu HOLA sa svadba konala v Miami, pričom sa na nej zúčastnili viacerí prominentní hostia. Okrem iných bola medzi nimi aj mexická herečka Salma Hayek či spevák Maluma alebo herec a režisér Lin Manuel Miranda. Prekvapením podľa viacerých novinárov však bola aj účasť bývalého futbalového šampióna Davida Beckhama s manželkou Victoriou. Ešte prekvapivejší bol asi fakt, že Beckham bol jedným z Anthonyho „družbov“.

zväčšiť Speváčka a herečka Jennifer Lopez so svojím... Foto: SHUTTERSTOCK
jennifermarc Speváčka a herečka Jennifer Lopez so svojím tretím manželom Marcom Anthonym.

Hoci Anthony má veľmi dobré vzťahy so svojou ex-manželkou Lopezovou (dvojica má spolu aj dve deti), tá sa na svadobnom obrade nezúčastnila. Ako však poukázali niektoré médiá, zdá sa, že teraz sa situácia dvoch ex-partnerov vyrovnala – teda aspoň v rámci skóre, čo sa počtu manželských partnerov týka.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez sa v roku 2022 tiež vydala štvrtýkrát, pričom jej mužom sa stal herec a režisér Ben Affleck.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jennifer Lopez #Marc Anthony #Nadia Ferreira

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...