Je to možné? Najväčší plejboj Hollywoodu má opäť novú frajerku! Davidson zbalil...

Z jeho renomé zvodcu, po boku ktorého sa striedajú slávne ženy a krásky, si už robia žarty aj v televíznych šou a novinách. Ale zdá sa, že Pete Davidson neplánuje poľaviť. Opäť má novú partnerku.

30.01.2023 12:28
Pete Davidson, Chase Sui Wonders Foto:
Herec Pete Davidson a jeho nová partnerka - herečka Chase Sui Wonders na spoločnej romantickej dovolenke na Havaji.
debata

Známeho amerického herca a člena osadenstva skečovej šou Saturday Night Live zachytili objektívy na pláži na Havaji. Práve tam sa Davidson vybral v spoločnosti svojej novej partnerky. Je ňou herečka Chase Sui Wonders – hrdinka seriálu Genera+ion, ktorý vysielala na svojich platformách streamovacia televízia HBO Max.

Deva Cassel Čítajte viac Moja mama sa volá Bellucci a moja Paltrow a koho to zaujíma? Tieto krásky ohúrili Paríž aj bez slávnych rodičov

Dvojicu zachytili objektívy paparazzov na pláži, kde sa nedala prehliadnuť ich zamilovaná energia. Jeden na druhého sa neustále vrhali a dotýkali, nechýbali bozky a zaľúbené úsmevy na tvári. Neskôr sa spoločne vybrali späť do prenajatého apartmánu, pričom sa celý čas držali za ruky.

zväčšiť Herečka Chase Sui Wonders na pláži na Havaji. Foto: Profimedia
Chase Sui Wonders Herečka Chase Sui Wonders na pláži na Havaji.

Peta Davidsona, ktorý sa ešte minulý rok objavil na akcii MET Gala po boku svojej partnerky Kim Kardashianovej, sprevádza povesť absolútneho lámača ženských sŕdc Hollywoodu. V jeho zozname partneriek je pritom niekoľko mimoriadne slávnych žien.

Julia Louis-Dreyfus a jej syn Charlie Hall Čítajte viac Sledovala v televízii synovu scénu súlože v knižnici. Bola to bomba, komentuje známa herečka

Okrem Kardashianovej tvoril Davidson v minulosti pár napríklad s topmodelkou Kaiou Gerberovou, herečkami Margaret Qualleyovou či Phoebe Dynevorovou alebo speváčkou Arianou Grande. Naposledy ho spájali s modelkou a spisovateľkou Emily Ratajkowski. Ich spoločné randenie však trvalo zjavne len pár dní. S Chase Sui Wonders sa podľa zdrojov z hercovho okolia omnoho viac ukázalo ich vzájomné prepojenie.

„Milujú rovnaké veci, nadchýnajú sa pre rovnaké veci a veľmi si porozumeli. Je to veľké očarenie,“ komentoval zdroj z hercovho okolia.

Kaia Gerber a Pete Davidson tvorila pár v roku...
Predposlednou slávnou partnerkou Peta Davidsona...
+4Herec Pete Davidson a herečka Margaret Qualley...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #paparazzi #Pete Davidson #Chase Sui Wonders

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...