Sexy fešák, ktorý kráča denne v pätách kráľa Karola III.? O tomto mužovi si píše internet. Hádajte, o koho ide...

Väčšinou sa drží v ústraní a úzadí. Keď sa však pred pár dňami objavil na návšteve továrne v Manchestri v spoločnosti britského kráľa Karola III., opäť ožili internetové reči a nadšené komentáre.

31.01.2023 00:00
Johnny Thompson Foto: ,
Major Johnny Thompson, osobný tajomník kráľa Karola III. na návšteve továrne značky Kellogg´s.
debata (5)

Dôvodom v prípade majora Johnnyho Thompsona, o ktorom je reč, je jeho príťažlivý vzhľad. Tento urastený člen armády zaujal ešte v časoch vládnutia kráľovnej Alžbety II., keď sa pravidelne objavoval po jej boku. Po jej smrti v septembri minulého roka sa plnohodnotne ujal profesionálnej úlohy pre jej nástupcu – syna Charlesa, dnes Karola III.

Kráľ Karol III. Čítajte viac Kráľ Karol III. má odvážne plány s Buckinghamským palácom i s ďalšími sídlami kráľovskej rodiny

Major Johnny Thompson, ktorého zvyčajne vídať v kompletnej uniforme škótskej kráľovskej gardy a jazdeckého oddielu (teda v škótskej sukni) sa nedávno objavil v Manchestri na prehliadke továrne známeho výrobcu raňajkových cereálií Kellog's. Okamžite zaujal objektívy fotografov a hoci sa snažil držať tesne za kráľom Karolom III., hľadáčikom fotografov neunikol.

zväčšiť Johnny Thompson (vpravio) zdraví Rishiho Sunaka... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Britain Johnny Thompson (vpravio) zdraví Rishiho Sunaka Johnny Thompson (vpravio) zdraví Rishiho Sunaka pred audienciou v Buckinghamskom paláci.

Už na jeseň minulého roka sa Thompsonova tvár masívne objavovala na sociálnej sieti TikTok, ale tiež na stránkach lifestylových a ženských magazínov. Napríklad austrálska podoba ELLE priniesla krátky profil o tomto mužovi, ktorého oficiálne označenie v angličtine znie equerry (v doslovnom preklade koniar). Thompsonova funkcia je však omnoho „honosnejšie“ a odohráva sa viac pri papieroch a počítači než v stajni alebo na bojisku.

Princ Philippos, princ Pavlos a princ Pavlos Čítajte viac Po smrti gréckeho kráľa obrovská zmena? Najstarší princ uvažuje nad týmto krokom...

Ako poznamenal časopis ELLE, jeho hlavnou úlohou je organizácia, detailné plánovanie a manažovanie denných aktivít kráľa Karola III., pričom je zároveň jeho dôverníkom, tajomníkom a vlastne aj osobným strážcom. V neposlednom rade je však major aj príťažlivým mužom, čo si zjavne uvedomili užívatelia internetu a sociálnych sietí, na ktorých verejnosť rada rozoberá jednotlivých členov kráľovskej rodiny či ľudí z jej okolia.

zväčšiť Záber z augusta 2022, na ktorom je zachytená... Foto: Profimedia
kráľovná Alžbeta II. v spoločnosti majora Johnnyho Thompsona Záber z augusta 2022, na ktorom je zachytená kráľovná Alžbeta II. v spoločnosti majora Johnnyho Thompsona.

Ako upozorňujú viaceré magazíny, je to však menší háčik – aktívny člen 5. bataliónu Kráľovského regimentu Škótska je tiež už bezmála 14 rokov ženatý. Nuž, ale obdivovať ho, samozrejme, môže pokojne aj celý internet…

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #fešák #kráľ Karol III. #Johnny Thompson

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...