Konečne! Jennifer Garner už lásku neskrýva. Ruka v ruke s mladším partnerom, je to fakt fešák

Niekdajšia manželka Bena Afflecka na romantickej prechádzke so svojím partnerom.

31.01.2023 12:00
garner Foto:
Jennifer Garner po boku podnikateľa Johna Millera v Santa Barbare.
debata

Hoci americké médiá o vzťahu herečky Jennifer Garnerovej a podnikateľa Johna Millera (45) píšu od roku 2018, spoločných záberov dvojice je ako šafranu. A predsa sa nejaké fotografie podarili! Nejde síce o oficiálne vystúpenie zaľúbencov na červenom koberci prestížnej udalosti, len o spoločnú prechádzku parkom. V prípade tajnostkárskej Garnerovej je však aj to značným úspechom, súkromie totiž drží dlhodobo mimo médií.

Herečka Jennifer Garner v roku 2001.
Herečka Jennifer Garner v roku 2001.
+6Herečka Jennifer Garner v roku 2011.

Dvojicu paparazzi zachytili, ako sa spoločne, ruka v ruke, prechádza v Santa Barbare v Kalifornii. Jennifer aj John mali na sebe pohodlné oblečenie a jednoducho si iba vychutnávali pobyt vonku počas voľných chvíľ.

Miller, ktorý je generálnym riaditeľom Cali Group a majiteľom siete reštaurácií CaliBurger, má dve deti so svojou bývalou manželkou, huslistkou Caroline Campbellovou. Garner bola vydatá za herca a režiséra Bena Afflecka, majú tri deti: 17-ročnú Violet, 14-ročnú Seraphinu a 10-ročného Samuela.

LA Premiere of "The Tender Bar" Čítajte viac Nevraživosť voči Jennifer? Affleckov brat na svadbe nebol, ozval sa cez Instagram

Ako píše „Us Weekly“ ich vzťah je naozaj intenzívny. „Jennifer Johna zbožňuje a stále s ním vidí dlhodobú budúcnosť. Z jej strany nie je potrebné veci nijako spomaľovať alebo niečo podobné,“ cituje magazín zdroj z okolia herečky. Napriek láske sa však pred oltár neponáhľa. "Je celkom šťastná vo vzťahu, aký teraz má. Zatiaľ sa pred oltár nechystá,“ dodáva zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....