Neuveriteľné zábery! Angelina Jolie v Paríži v obklopení fanúšikov, ochranka ju musela brániť vlastnými telami

Aj takto môže vyzerať sláva! Svetovú popularitu si mnohé hviezdy užívajú, no v niektorých momentoch by sa možno radšej zaobišli bez nej.

01.02.2023 00:00
Angelina Jolie Foto:
Herečka Angelina Jolie odchádza z butiku značky Guerlain na Champs Elysees v Paríži, kde ju obklopili fanúšikovia aj fotografi.
debata

Herečka a aktivistka Angelina Jolie vie o tom určite svoje. A čosi naznačujú aj zábery z Paríža, kde sa 47-ročná držiteľka Oscara objavila v pondelok na návšteve butiku kozmetickej značky Guerlain.

Hollywoodska hviezda, ktorá je ambasádorkou kozmetickej firmy, prišla na Champs Elyseé v spoločnosti ochranky, no jej príchod sa niesol ešte v relatívne pokojnom duchu. Angelina sa dokonca odfotografovala s pár fanúšikmi, napríklad s mamičkou, ktorá prechádzala okolo s kočíkom so svojou ratolesťou. Neskôr vošla do butiku, kde pobudla dlhší čas. Vonku sa už stmievalo, keď sa rozhodla odísť.

Herečka Angelina Jolie si počas návštevy Paríža...
Herečka Angelina Jolie odchádza z butiku značky...
Herečka Angelina Jolie odchádza z butiku značky...

Vonku však tentoraz na ňu čakala omnoho väčšia záplava fanúšikov, domácich, ale aj turistov, ktorí sa zjavne medzitým dozvedeli, kto sa na slávnom bulvári v jednom z jeho obchodov nachádza. Mama šiestich detí sa bez ochranky na verejnosti takmer nepohne, ale zdá sa, že to má svoje jasné opodstatnenie.

zväčšiť Herečka Angelina Jolie si počas návštevy Paríža... Foto: Profimedia
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie si počas návštevy Paríža s pár fanúšikmi aj zapózovala. Napríklad aj s jednou z mamičiek, ktorá postávala obďaleč.

Keď Jolie opúšťala priestory luxusného predajného miesta, záplava fanúšikov sa ku hviezde snažila dostať čo najbližšie. V jednom momente sa ochrankári museli okolo Jolieovej zoskupiť a chránili ju vlastným telom. Hviezda však celý čas s úsmevom kráčala k pristavenej limuzíne, aby sa nechala odviesť do hotela. Časť ľudí, ktorí sa nedostali k Jolieovej do tesnej blízkosti, pritom všetko ešte filmovala svojimi mobilnými telefónmi a mnohí pokrikovali po hviezda jej meno či nadšené chvály.

Angelina Jolie Čítajte viac Nádherná a šik, ale smútok v tvári Angeliny Jolieovej sa dá čítať tiež... Žeby preto, že večerala sama?

Hollywoodska star je možno na podobné situácie zvyknutá – no ruku na srdce, ktohovie, kto z nás by si podobné momenty užíval. Herečka má však dlhé roky auru takej veľkej hviezdy a idolu, že sa asi podobných chvíľ ešte v budúcnosti dočká.

Herečka Diane Kruger odchádza po prehliadke...
Členka monackej kniežacej rodiny Charlotte...
+13Herečka Ruth Wilson pred prehliadkou ateliéru...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #sláva #Angelina Jolie #Paríž #tlačenica

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...