Dostanú Harry a Meghan príučku priamo od kráľa? Z toho, čo v tichosti pripravuje BBC, môžu mať obavy

Odkedy princ Harry (38) a vojvodkyňa Meghan (41) začali útočiť na kráľovskú rodinu a všetkých jej členov, sú vzťahy medzi nimi a zvyškom rodiny poriadne napäté.

01.02.2023 00:00
meghan, harry Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.
debata (3)

Kráľ Karol III., ani princ William či jeho manželka na výpovede mladšieho syna britského kráľa doposiaľ nereagovali. Výroky dvojice v nedávnom dokumente z produkcie Netflixu, obvinenia, ktoré padli ešte počas rozhovoru s Oprah Winfreyovou či pasáže z Harryho knihy Náhradník zostali od členov rodiny zatiaľ bez komentára.

1. FAKT: Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa...
2. FAKT: Princ Harry sa označil za "syna mojej...
+93. FAKT: Princ Harry mal údajne zoznam o tom,...

Ticho však nemusí trvať večne. Ako uvádza „mirror.co.uk“, televízia BBC potichu pripravuje rozhovor s panovníkom. V ňom by mohli odznieť komentáre na niektoré závažné obvinenia princa Harryho. Jonathan Dimbleby (78), priateľ panovníka, vraj pracuje na veľkom profilovom rozhovore s kráľom o jeho živote a plánoch s monarchiou. Materiál sa dostane na obrazovku ako súčasť spravodajstva o korunovácii v máji 2023.

Princezná Kate z Walesu sa objavila na...
Princezná Kate z Walesu (vpravo) sa zhovára s...
+6Princ William a princezná Kate sa spoločne...

Médiá v Británii tak už teraz rozoberajú, či by mal kráľ využiť túto príležitosť a odkryť pred verejnosťou svoju stranu príbehu, ktorý princ Harry a jeho manželka zdieľali s verejnosťou. Chce však kráľ podstúpiť toto riziko? Každé vyhlásenie z jeho strany sa okamžite dostane na titulky novín a veľmi pravdepodobne vyústi do reakcie zo strany páru v Kalifornii. Navyše, ako uvádzajú britské médiá, reakcie Harryho sa v tomto smere nedajú predpovedať, pretože vo svojich vyjadreniach už zašiel priďaleko a nebude sa rozpakovať pritlačiť ešte viac.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...