Ťažké spomienky Pamely Andersonovej: Ako 12-ročnú ju znásilnili, neskôr žila s partnermi-násilníkmi

Pamela Anderson v detstve opakovane čelila sexuálnemu násiliu. 55-ročná herečka, ktorá sa preslávila seriálom Pobrežná hliadka, to uvádza vo svojich pamätiach nazvaných Love, Pamela.

02.02.2023 08:30
Pamela Anderson Foto:
Herečka Pamela Anderson.
debata

Anderson sa narodila v malom mestečku Ladysmith na západe Kanady do mladej rodiny, v ktorej otec alkoholik opakovane napádal jej matku. Aj mladá Pamela sa v ťažkom prostredí niekoľkokrát stala terčom násilia. Prvýkrát, keď mala niečo medzi šiestimi až desiatimi rokmi, ju zneužívala opatrovateľka. „V tom čase som nič z toho nechápala. Vyhrážala sa mi a hovorila, aby som to nikomu nehovorila. Inak sa niečo stane,“ spomína Anderson.

Pamela Anderson Čítajte viac Pamela Anderson má za sebou vzťahy s mnohými mužmi! Ale zamilovaná bola len do jedného - prezrádza jeho meno

Keď mala 12 rokov, znásilnil ju 25-ročný rodinný známy. O dva roky neskôr ju sexuálne napadol jej stredoškolský priateľ spolu so skupinou kamarátov. „Nikomu som o tom nepovedala,“ píše herečka. „Proste som to vyblokovala.“

Herečka Pamela Anderson sa na slávnostnej...
Herečka Pamela Anderson a jej syn Brandon...
+3Ryan White na premiére dokumentu Pamela, a love...

„Ako som dospievala, uvedomila som si, že väčšina mojich chlapcov bola zlá – a postupne sa to zhoršovalo,“ stojí aj v knihe, ktorá sa začala predávať v utorok. Anderson sa domnieva, že v niečom jej chlapci pripomínali jej otca. Násilím sa skončilo aj prvé z jej celkom šiestich manželstiev. Bubeník skupiny Mötley Crüe Tommy Lee ju napadol, keď v rukách držala ich sedemtýždňového syna Dylana, za čo skončil na šesť mesiacov za mrežami.

Pamela Anderson Čítajte viac Ako návrat v čase! 55-ročná Pamela Anderson očarila na premiére. V červenej ako z Baywatchu

Anderson ale v pamätiach spomína aj na šťastnejšie okamihy svojho života, napríklad ako ju ako 22-ročnú na športovom štadióne náhodou objavili pre reklamu a neskôr modeling pre Playboy, na ktorého titulnú stranu sa dostala 14-krát, čo sa nikomu inému nepodarilo.

Popisuje aj stretnutie s ruským prezidentom Vladimirom Putinom v Kremli, kde bola ako predstaviteľka organizácie na ochranu zvierat PETA, alebo „platonický“ vzťah so zakladateľom serveru WikiLeaks Julianom Assangom, ktorého niekoľkokrát navštívila na ekvádorskej ambasáde v Londýne, ktorá mu niekoľko rokov poskytovala azyl.

Herečka Pamela Anderson sa na slávnostnej...
Herečka Pamela Anderson a jej syn Brandon...
+3Ryan White na premiére dokumentu Pamela, a love...
debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...