Exkluzívne zábery z megakoncertu Dary Rolins: Nežný Nedvěd v zákulisí, diva s dcérou a prípravy... skoro ako u Beyoncé!

Víkendový koncert slovenskej speváčky Dary Rolins v pražskej O2 Aréne patril medzi najväčšie hudobné udalosti posledných rokov. Prinášame prvé exkluzívne zábery z neho.

01.02.2023 11:25
Dara Rolins Foto:
Za takýto záber zo zákulisia by sa nehanbila ani Madonna alebo Beyoncé - posledné prípravy pri úpravách Dary Rolins pred jej veľkým koncertom.
debata (4)

Samotný koncert s názvom Dara Rolins 50 – najväčší koncert v živote sľuboval už týždne pred svojím konaním veľkolepú šou, prierez hudobnou kariérou jednej z najznámejších speváčok Česka a Slovenska a tiež mnoho prekvapení. Očakávania sa pritom naplnili, organizátori splnili všetko avizované a samotná Dara Rolins odspievala a odtancovala celú šou ako absolútna diva a profesionálka medzinárodných rozmerov.

Dara Rolins Čítajte viac Megakoncert Dary Rolins: Pri tomto prekvapení fanúšikovia šaleli, na pódiu sa objavil...

Na záberoch, ktoré má Pravda k dispozícii, je zachytená atmosféra zo zákulisia, ale aj pár momentiek z veľkolepej šou. Dara Rolins bola v deň koncertu obklopená tímom profesionálov – od tých, ktorí sa starali o jej vizáž a styling až po hudobníkov, choreografa či tanečníkov.

Speváčka Dara Rolins s dcérou Laurou Homolovou...
Podpora od najbližších je veľmi dôležitá. Takto...
+8Speváčka Dara Rolins s moderátorom a spevákom...

Ako naznačujú fotografie, veľký moment a oslavu minuloročného decembrového jubilea si nenechal ujsť ani Pavel Nedvěd, Rolinsovej životný partner. Nežné bozky a podpora boli v tento večer určite pre speváčku veľmi dôležité, pričom okrem Nedvěda nechýbala ani najdôležitejšia osoba v živote Dary Rolins – jej dcéra Laura Homolová. S ňou si umelkyňa strihla aj jedno hudobné vystúpenie počas večera.

zväčšiť Podpora od najbližších je veľmi dôležitá. Takto... Foto: Ľuboš Prager /www.prager.sk
Dara Rolins, Pavel Nedvěd, Podpora od najbližších je veľmi dôležitá. Takto nežne prišiel podporiť speváčku Daru Rolins jej partner - futbalový manažér Pavel Nedvěd.

Na ňom zazneli hity z posledných rokov, ale aj slávne skladby zo začiatkov kariéry speváčky, ktorú kedysi objavili ako detský talent a spievajúci „zázrak“. Nechýbala Arabela, Anjelik môj či Zvonky štěstí. A o veľké prekvapenie sa postaral aj speváčkin expartner – raper Rytmus.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

K Dare sa pripojil v skladbe Party DJ a jeho účasť vyvolala ošiaľ tisícok divákov v publiku. "V mojom vzťahu ku hudbe a šou nie je žiaden kalkul a to ľudia, moji fanúšikovia cítia,“ uviedla pre Pravdu Dara Rolins svoj pohľad na úspech a fakt, že koncert bol vypredaný týždne pred jeho konaním.

Dara Rolins Čítajte viac Dara Rolins: Päťdesiatka? Hrdo priznávam, ale neviem, čo má prísť. Užívam si ešte viac

Na margo svojho nedávneho jubilea Dara tiež uviedla v rozhovore pre Pravdu: "Päťdesiatka je výnimočná. Nemám ani na sekundu moment, keď by som mala ostych alebo problém sa k tomu priznať.“ Pri pohľade na zábery z pódia aj zákulisia je to vlastne celkom pochopiteľné. Rozhovor si pozrite nižšie, exkluzívne zábery na fotkách v galérii.

Video

VIDEO: Rozhovor so speváčkou Darou Rolins, ktorý vznikol pred jej blížiacou sa oslavou okrúhleho jubilea.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #láska #hudba #šou #Dara Rolins #Pavel Nedvěd

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...