Bol som strašne nas...ný, hovorí Kutcher o memoároch ex-manželky Demi Mooreovej. Rozvod ho však mrzel

Herec Ashton Kutcher sa vracia pred zraky divákov v novom projekte a v tejto súvislosti sa objavujú aj nové rozhovory. V jednom z nich, pre magazín Esquire, sa nevyhol ani hodnoteniu knihy jeho exmanželky Demi Mooreovej, v ktorom herečka odkryla niekoľko tajomstiev z ich súkromia.

03.02.2023 00:00
Ashton Kutcher Foto: ,
Ashton Kutcher na premiére filmu "Your Place Or Mine" v Los Angeles.
debata (1)

Dnes šesťdesiatročná Moore vo svojej knihe, ktorá vyšla aj v slovenskom preklade vo vydavateľstve Ikar, napísala, že ju Ashton podviedol či napríklad o tom, že mali aj sex v trojici s inou známou herečkou. Do vlastnej biografie dala pasáže z ich súkromia, rozoberala potrat dieťaťa, o ktoré prišla počas manželstva s Kutcherom a mnohé ďalšie detaily zo súkromia.

Photo Call for "Your Place Or Mine" Čítajte viac Ani vysoké podpätky nepomohli! Veselé zábery drobnej Witherspoonovej po boku dlháňa Kutchera

„Bol som strašne nas..ný,“ vyhlásil Kutcher v interview pre Esquire. „Konečne sa mi podarilo dostať sa na miesto, kde na mňa, Milu (pozn. jeho súčasná manželka Mila Kunis) a moje deti médiá zabudli. Neboli sme pre nich zaujímaví a odrazu na druhý deň stáli paparazzovia pred školou mojich detí,“ zaspomínal si na obdobie vydania knihy.

Reese Witherspoon na premiére filmu "Your Place...
Ashton Kutcher,  Wesley Kimmel a Reese...
+4Wesley Kimmel na premiére filmu "Your Place Or...

Kutcher dodal, že momentálne už nemá na Demi ťažké srdce, ale zároveň nechce ani nič v tejto sfére ďalej riešiť alebo otvárať nejaké trináste komnaty. Štyridsaťpäťročný herec však uviedol, že rozvod veľmi ľutoval, keď k nemu prišlo. Exmanželia sa odlúčili v roku 2011.

zväčšiť Americká herečka Demi Moore a Ashton Kutcher v... Foto: SHUTTERSTOCK
Demi Moore Americká herečka Demi Moore a Ashton Kutcher v roku 2010.

„Nič nie je pre človeka väčší pocit zlyhania ako rozvod. Rozvod je ako jedno obrovské zlyhanie. Skrátka ste zlyhali v manželstve, je to ponižujúce a trápne,“ opísal svoje pocity, no zároveň dodal, že jediná cesta, ako to prežiť, je so zlyhaním sa vyrovnať. „Musíte si priznať, čo ste pos…li a ísť ďalej,“ uviedol tiež v rozhovore Kutcher, ktorý sa objaví vo filme Your place or mine v spoločnosti Reese Witherspoonovou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Ashton Kutcher #memoáre #Demi Moore

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....