Ešte neskončili! Olivia Wilde s bývalým Sudeikisom stále na súdoch, dôvodom sú deti...

Ich vzťah síce kedysi pôsobil priam idylicky, ale zdá sa, že ex-partneri Jason Sudeikis a Olivia Wilde sa momentálne stále sporia ohľadom záležitostí okolo svojich dvoch detí. Podľa zdrojov z ich okolia to nie je príjemné ani pre jedného.

03.02.2023 12:00
2019 Foto:
Herecký pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis na zábere z roku 2019.
debata

Herečka a režisérka Wilde má so svojím bývalým partnerom dve deti. Ako píše viacero amerických médií, medzi bývalými partnermi momentálne stále prebieha spor o podporu detí zo strany jedného aj druhého rodiča, teda o výške alimentov a príspevkov na deti.

Amber Heard Čítajte viac Amber Heard uzavrela dohodu v súdnom spore s exmanželom Deppom: Už nemám silu, odkázala

Podľa portálu TMZ.com sa právnik Sudeikisa, hlavného hrdinu seriálu Ted Lasso, vybral do New Yorku, aby uzavrel a vyriešil zostávajúce záležitosti v spore bývalých partnerov a rodičov. Viaceré zdroje tvrdia, že Sudeikis údajne nežiada od svojej bývalej partnerky žiadne finančné príspevky na deti a sám je ochotný prispievať mesačne na ich výchovu a život „štedrou sumou“. V čom teda vlastne tkvie problém, nie je celkom jasné.

zväčšiť Olivia Wilde a premiére novinky... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Global Premiere of "Babylon" Olivia Wilde a premiére novinky "Babylon" v Los Angeles.

Dvojica má deti v striedavej starostlivosti, pričom však viac času trávia pravdepodobne s mamou. Spor bývalých partnerov je pod drobnohľadom verejnosti. V živej pamäti majú ešte mnohí zvláštny moment, keď Olivia Wilde prevzala papiere zo súdu od právnika svojho ex priamo na pódiu počas účasti na akcii Comic-Con.

Herečka a režisérka Olivia Wilde na akcii...
Herečka a režisérka Olivia Wilde dorazila na...
+10Herečka a režisérka Olivia Wilde na premiére...

Olivia Wilde sa rozišla so Sudeikisom, pričom krátko na to sa začala objavovať na verejnosti v spoločnosti speváka a herca Harryho Stylesa. Práve on vraj bol dôvodom rozpadu vzťahu. Ani táto dvojica však nevydržala, Wilde a Styles sa rozišli minulý rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Olivia Wilde #Jason Sudeikis #spor #alimenty

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...