Madonnina dcéra? No a! Ochrankár ju nevpustil na módnu šou, video obletelo internet

Ani slávne korene nemusia vždy zaúčinkovať, ak nechodíte na čas. Presvedčila sa o tom aj dcéra speváčky Madonny.

03.02.2023 08:18
Lourdes Leon Foto:
Modelka a speváčka Lourdes Leon sa nedostala na prehliadku dizajnéra Marca Jacobsa. Ochrankár ju aj s priateľom otočil pred dverami.
debata (1)

Dvadsaťšesťročná Lourdes Leon mala byť jednou z hostí prehliadky amerického dizajnéra Marca Jacobsa. Na akciu, ktorá sa konala vo štvrtok podvečer sa však nakoniec 26-ročná Lourdes Leon nedostala. Ba čo viac, musela strpieť „verejné poníženie“, keďže celý incident sa okamžite objavil ako nahrávka online.

Dara Rolins Čítajte viac Exkluzívne zábery z megakoncertu Dary Rolins: Nežný Nedvěd v zákulisí, diva s dcérou a prípravy... skoro ako u Beyoncé!

Podľa dostupných zdrojov sa tmavovláska, ktorá je dcérou kráľovnej popu a jej niekdajšieho partnera – trénera Carlosa Leona, dorazila na módnu šou oneskorene. Dvere do priestorov, kde sa prezentácia novej kolekcie konala, už boli zatvorené a ochrankár pred nimi bol neúprosný. Ašpirujúcu speváčku a modelku dovnútra nevpustil.

zväčšiť Modelka a speváčka Lourdes Leon sa nedostala na... Foto: Profimedia
Lourdes Leon Modelka a speváčka Lourdes Leon sa nedostala na prehliadku dizajnéra Marca Jacobsa. Ochrankár ju aj s priateľom otočil pred dverami.

Fanúšikovia, ktorí postávali okolo, vraj začali na strážnika kričať, aby ju pustil dnu a nahlas vykrikovali, o koho ide. Ani to, že pred ním stojí Madonnina dcéra, však údajne muža z ochranky neobmäkčilo. Celý incident niekto nahrával na video a následne sa objavilo na sociálnych sieťach ako TikTok, Instagram a zdieľali ho aj niektoré bulvárne weby.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Nie je jasné, či sa neskôr Lourdes dovnútra dostala – na oficiálnych záberoch sa však nenachádza. Zaujímavosťou pritom je, že v minulosti bol Marc Jacobs dobrým priateľom Leonovej slávnej mamy. Madonnu dokonca obliekol na podujatie MET Gala – vtedy ešte ako hlavný dizajnér značky Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Marc Jacobs #Lourdes Leon #TikTok

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...