Spomienka na bývalého Brada Pitta? Gwyneth Paltrow poriadne prekvapila, toto ukrýva v skrini

Je druhýkrát a šťastne vydatá, no herečka Gwyneth Paltrow má za sebou niekoľko vzťahov so známymi mužmi. Jedným z jej ex bol aj Brad Pitt..

04.02.2023 00:00
Gwyneth Paltrow Foto:
Gwyneth Paltrow počas konferencie Milken Institute Global Conference v Beverly Hills, ktorá sa konala v máji 2022.
debata

Päťdesiatročná hviezda nedávno prekvapila, keď sa s kamerou vydala na prieskum vlastného šatníka. A v jeho útrobách objavil aj čosi, čo ju spája práve s bývalým partnerom – známym americkým hercom. Išlo o biele šaty Calvin Klein, v ktorých sa kedysi s Pittom objavila na slávnostnej premiére.

Zuzana Šebová Čítajte viac OBRAZOM: Jeden párik za druhým! Tieto slávne dvojice sa k sebe túlili na premiére Invalida

„Myslím, že som to mala oblečené na premiére s Bradom,“ vyhlásila pred kamerou s úsmevom herečka. Zatiaľ čo ona mala na sebe biele šaty od Calvin Klein, Pitt v tom čase vyrazil do spoločnosti v prúžkovanej veste a bielom tričku. Obaja mali pritom rovnaké slnečné okuliare.

„Má to v sebe veľmi taký nádych deväťdesiatych rokov, že mi proste na ničom príliš nezáleží,“ komentovala herečka počas rozhovoru pre svoju vlastnú TV platformu spoločnosti GOOP. Herečka sa však tiež rozhovorila o svojich bývalých partneroch. Ako tvrdí, so všetkými má dobré vzťahy, ba dokonca priateľstvá.

Gwyneth Paltrow  a Brad Pitt v roku  1997. Foto: Laura Luongo/PIP-Landmark Media / Landmark / Profimedia
188743567 Gwyneth Paltrow a Brad Pitt v roku 1997.

„Skutočne verím na uvedomelé rozídenie sa. Ak s niekým strávite zmysluplný čas, je pekné, ak potom ten vzťah sa môže transformovať na priateľstvo,“ doplnila Paltrow. Herečka veľmi dobre vychádza aj so svojím bývalým manželom Chrisom Martinom, s ktorým má dve deti – osemnásťročnú dcéru Apple a syna Mosesa.

Deva Cassel Čítajte viac Moja mama sa volá Bellucci a moja Paltrow a koho to zaujíma? Tieto krásky ohúrili Paríž aj bez slávnych rodičov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Brad Pitt #Gwyneth Paltrow #partnerstvo

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...