Už žiadne ilúzie, teraz budeme praktickí! Kit Harington s manželkou čakajú druhé dieťa

Svoj súkromný život žijú mimo svetiel reflektorov, hoci obaja patria medzi populárne televízne hviezdy. Najnovšia novinka sa však na verejnosť dostala.

05.02.2023 00:00
Manželia Rose Leslie a Kit Harington prišli... Foto: ,
Manželia Rose Leslie a Kit Harington.
debata

Známa herecká dvojica – manželia Rose Leslie a Kit Harington potvrdili pre zástupcov médií, že spoločne čakajú druhého potomka. Ten by sa mal narodiť po zhruba dvoch rokoch od príchodu ich prvého dieťaťa na svet.

Hviezda série Hra o tróny Harington o rozšírení svojej rodiny s manželkou Rose, ktorá sa zase preslávila rolou v seriáli Dobrý boj, informoval počas návštevy v talk-šou Jimmyho Fallona. „Myslím si, že môj syn zažije najväčší šok svojho života. Dostane brata alebo sestru,“ uviedol Harington počas rozhovoru s moderátorom.

Anya Taylor-Joy Čítajte viac OBRAZOM: Nádherná Kate Hudson či Julia Roberts, tehotná Cuoco ako v mníšskom habite a táto kráska? Vidieť jej pod šaty!

„Sám som vydesený. Počas prvého tehotenstva sa vznášate v oblakoch a pobehujete po lúke s margarétkami celých deväť mesiacov. Ale pri druhom začnete uvažovať prakticky veľmi rýchlo,“ pokračoval v interview Harington. Herec tiež prezradil, že jeho syn už si nového súrodenca prakticky privlastnil.

zväčšiť Kit Harington a  Rose Leslie na Veľkej cene... Foto: Dylan Meiffret / Nice Matin / Bestimage / Profimedia
monako Kit Harington a Rose Leslie na Veľkej cene Monaka.

„Snažíme sa ho na to pripraviť, ukazujeme na bruško mojej manželky Rose a hovoríme mu, že vnútri je bábätko. Jeho jediná odpoveď je, že ‚to je moje bábätko‘,“ uviedol tiež Kit Harington. Britský herec momentálne pracuje na novinke Blade – remake príbehu o upírovi, ktorý je zároveň upírskym lovcom a bojovníkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Kit Harington #Rose Leslie

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...