Nadšená Dara Rolins oznámila fanúšikom: Mal byť jediný, najväčší, ale... bude koncert číslo 2!

Pred týždňom ožili priestory pražskej O2 Arény koncertom slovenskej speváčky Dary Rolins a reakcie naň boli vskutku nadšené.

04.02.2023 17:35
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins na svojom megakoncerte v pražskej O2 Aréne.
debata

Rovnako to vyzeralo aj s atmosférou, o ktorú sa postarali speváčkini dlhoroční fanúšikovia a obdivovatelia, ale aj diváci, ktorí len skrátka mali chuť vidieť slovenskú spevácku legendu na veľkom koncerte. Hoci šou pod názvom Dara Rolins 50 – najväčší koncert v živote mal byť iba jediný, stalo sa to, čo možno všetci tak trochu očakávali. Rodáčka z Bratislavy sa v piatok prihovorila svojim fanúšikom online a potvrdila správy o prípravách druhého vystúpenia.

Dara Rolins Čítajte viac Exkluzívne zábery z megakoncertu Dary Rolins: Nežný Nedvěd v zákulisí, diva s dcérou a prípravy... skoro ako u Beyoncé!

„Z celého srdca sa vám chcem v prvom rade poďakovať za všetky tie emócie a tú lásku, čo ste mi dali v O2 Aréne,“ začala svoj príhovor Dara. „Asi neexistujú slová, ktorými by som vedela opísať ten pocit a ten zážitok, ktorý som z vás mala,“ pokračovala slovenská speváčka, ktorá minulý týždeň vystúpila v Prahe v spoločnosti Tiny, Rytmusa, Dana Bártu či dcéry Laury Homolovej.

Speváčka Dara Rolins s dcérou Laurou Homolovou...
Podpora od najbližších je veľmi dôležitá. Takto...
+8Speváčka Dara Rolins s moderátorom a spevákom...

„Keď už sme pri koncerte – áno, mal byť jeden, jediný, najväčší a nemal sa nikdy opakovať, pretože proste narodeninová párty, ale… pretože ste si to vyžiadali a pretože sa do toho trošku zapojil môj kamarát Leoš, ktorý ma ukecal – tak bude koncert 2. Bude Dara 2,“ vyhlásila s úsmevom nadšená Dara Rolins.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

„Pravdou je, že ešte nemáme termín, ale chcela som vám to povedať, aby ste to počuli aj odo mňa. Dara 2 bude opäť v O2 Aréne. Trošku to upravíme, urobíme to trošku tanečnejšie, aby ste sa so mnou mohli baviť na ploche a, samozrejme, keď bude termín, všetko vám dáme vedieť,“ doplnila ešte speváčka.

Exkluzívne zábery z prvého koncertu si pozrite v galérii vyššie.

Video

VIDEO: Rozhovor so speváčkou Darou Rolins o kariére, začiatkoch, láske, partnerovi Nedvědovi, ale aj o výchove dcéry a starnutí, ktorý vznikol pred jej blížiacou sa oslavou okrúhleho jubilea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Instagram #úspech #Dara Rolins #opakovanie

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....