Toto je časť dedičstva? Ivanka Trump sa ukázala v šatách po mŕtvej mame, vyzerá v nich božsky

Nielen šperky či nehnuteľnosti, ale aj šaty sa dedia v známych rodinách. Ivanka Trump to potvrdila opäť.

06.02.2023 00:00
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivanka Trump (@ivankatrump)

Dcéra zosnulej českej rodáčky, podnikateľky a milionárky Ivany Trumpovej, sa pred pár dňami prihlásila na sociálnej sieti záberom v minišatách z krištálikov a strapcov, v ktorých tancuje pred objektívom. Pôvabná mama troch detí si od svojich sledovateľov vyslúžila množstvo nadšených reakcií a pochvál. Málokto však tušil, že Ivanka má na sebe kus histórie.

Dara Rolins Čítajte viac Nadšená Dara Rolins oznámila fanúšikom: Mal byť jediný, najväčší, ale... bude koncert číslo 2!

Model šiat, v ktorom zapózovala pred objektívom, patril totiž jej mame Ivane Trumpovej a existuje niekoľko desiatok záberov z večierka, kde sa v nich rodáčka zo Zlína predvádzala. Išlo o párty v New Yorku v roku 2022, pričom sa na nej Ivana zabávala nielen v spoločnosti dcéry Ivanky, ale tiež napríklad inej známej boháčky – Kathy Hiltonovej, mamy sestier Paris a Nicky Hiltonových.

zväčšiť Zosnulá Ivana Trump (vpravo) na zábere z roku... Foto: Profimedia
Ivana Trump, Kathy Hilton Zosnulá Ivana Trump (vpravo) na zábere z roku 2002 na žúre s Kathy Hiltonovou.

Sexy šaty, ktoré naozaj lákajú k tomu, aby v nich človek vyrazil na tanečný parket, vytvoril slávny dizajnér Bob Mackie. Muž, ktorý v minulosti vytvoril desiatky kostýmov pre slávnu speváčku Cher, ale jeho návrh stál aj za slávnymi šatami pre Marilyn Monroe. Tými istými šatami, v ktorých sa minulý rok na akcii MET Gala objavila televízna a internetová megastar Kim Kardashian.

Ivanka Trump Čítajte viac Najprv ako nenalíčená turistka na Karlovom moste, potom... Ivanka Trump oslnila v Prahe, obliekol ju český dizajnér!

Hoci model od Ivany Trumpovej asi nemá muzeálnu hodnotu, pre Ivanku je to určite veľmi emocionálny kus dedičstva po zosnulej mame. Ivana Trumpová zomrela minulý rok na následky pádu zo schodov vo svojom dome na Manhattane. Jej prostredná dcéra, ktorú má z manželstva s bývalým americkým prezidentom Donaldom Trumpom, sa aj počas návštevy Prahy minulý rok objavila v šatách od dizajnéra Osmanyho Laffitu, ktorý pre jej mamu vytvoril niekoľko módnych kreácií.

Ivana Trump a jej exmanžel Donald Trump na...
Ivana Trump a jej exmanžel Donald Trump na...
+23Ivana Trump na archívnom zábere z 80-tych rokov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #dedičstvo #mama #Bob Mackie

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...