To tajomstvo v sebe držala 21 rokov... Som žena, s ktorou princ Harry stratil panictvo

Zdá sa, že nezhody v kráľovskej rodine šli na druhú koľaj, rovnako ako konflikty medzi jej členmi. Svetovú tlač momentálne zaujíma jediné... Okolnosti jednej z udalostí, o ktorej vo svojej knihe Náhradník píše princ Harry - konkrétne strata panictva.

06.02.2023 00:00
Prince Harry - Vlastnými slovami Foto:
Princ Harry na archívnom zábere.
debata (10)

Najprv sa objavili pred pár dňami tvrdenia z úst britského herca Ruperta Everetta, ktorý tvrdil, že Harry pri opise svojho prvého sexu klame. Everett vyhlásil, že dokonca pozná ženu, s ktorou mladší syn kráľa Karola III. prišiel o poctivosť a že sa tak nestalo v Británii.

Po týchto vyjadreniach však britský Daily Mail priniesol o niečo konkrétnejšie tvrdenia a vyjadrenia – konkrétne od dámy, ktorú údajne Harry vo svojej knihe opísal. Podľa jej slov sa zdá, že Harryho verzia na opis udalosti absolútne sedí. Sasha Walpole, o ktorej je reč, však tiež prezradila, že ju prekvapila Harryho otvorenosť a fakt, že čosi podobné zmienil v knihe.

princ Harry v rozhovore s novinárom Tomom Bradbym. Čítajte viac Poznám ženu, ktorá ho pripravila o panictvo. V knihe klame, tvrdí o princovi Harrym britský herec

„Držala som v sebe toto tajomstvo 21 rokov a nebola by som povedala nič, ak by o tom nenapísal vo svojej knihe,“ citoval Walpoleovú portál Daily Mail. Podľa nej sa teraz verejne vyjadruje najmä preto, aby dala svetu vlastnú verziu udalostí. Súhlasila však s tým, že ich spoločný sex nebolo nič úžasné. „Boli sme opití a vyspali sme sa spolu na poli,“ potvrdila slová z knihy Náhradník Sasha Walpole. Dodala však, že netušila, že člen britskej kráľovskej rodiny je stále panic.

„Sprvu som bola taká, že sa mi do toho moc nechcelo. Nie preto, že Harry bol princ, ale preto, lebo to znamenalo, že budem spať s mojím kamošom. Presne to bol. A bola to rýchlovka,“ opísala dnes 40-ročná Sasha, ktorá sa s princom Harrym v jeho tínedžerskom veku kamarátila. Existuje niekoľko záberov, kde sú zachytení aj spoločne s ďalšími dievčatami a chlapcami na britskom vidieku.

Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná vojvodkyňa, dnes princezná z Walesu Kate Čítajte viac Neuveríte, čo podľa Harryho dokázalo spôsobiť konflikt medzi Kate a Meghan! Aféra s názvom lesk na pery

Walpole tiež potvrdila, že princa capla po zadku (ako to aj on opísal v knihe). „Mal pekný pevný zadok, bol mladý,“ vyhlásila pre Daily Mail. Dnes sa s Harrym vôbec nestretáva a na otázku, aký je ich vzťah, odpovedala úprimne – „žiaden neexistuje“. Ak by ho však stretla niekde na ulici, vraj by ho pozvala na drink a verí, že by sa mali o čom rozprávať.

Princ William a princezná Kate z Walesu sa...
Princezná Kate zdraví zástupcov médií po...
+9Princ William a princezná Kate z Walesu sa...

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #princ Harry #prvý sex #panictvo

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...