Ďalšia kniha v znamení Harryho! Pozor, tentoraz sa pripravte na idol z pódií a dievčenských snov

Zdá sa, že meno Harry je predurčené na poriadny mediálny záujem. Po princovi z britskej rodiny sa teraz na pulty obchodov s knihami dostáva aj ďalší nositeľ tohto mena.

07.02.2023 00:00
Harry Styles Foto: ,
Harry Styles vystriedal počas večera niekoľko kostýmov.
debata

Áno, nebudeme chodiť okolo horúcej kaše – reč je v tomto prípade o spevákovi Harrym Stylesovi, jednom z idolov súčasnej generácie hudobných fanúšikov. Hoci Stylesa pre svet populárnej hudby objavila talentová súťaž X Factor a počas začiatkov svojej kariéry čelil často zosmiešňovaniu či poznámkam skúsenejších kolegov, už dávno podobné reči nepočuť. Celkom pochopiteľne.

Shania Twain Čítajte viac Móda či skôr cirkus? Toto je 7 najhoršie oblečených hviezd Grammy, pridala sa k nim aj slávna hudobná diva

Styles, ktorý najprv dostával do ošiaľu fanúšičky ako člen čisto chlapčenskej formácie One Direction, sa totiž vydal na sólovú dráhu a presvedčil, že nie je len dobrý vokalista a šoumen, ale aj talentovaný hudobník, spevák a skladateľ. Konieckoncov, len pred pár dňami (na cenách Grammy) získal sošku za album roka – za nahrávku Harry's House.

Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

V čase hotového ošiaľu, ktorý tento extravagantne sa prezentujúci Brit dokáže rozpútať, prichádza aj na pulty slovenských kníhkupectiev kniha o jeho živote. Biografia pod názvom Harry Styles, zrodenie modernej hviezdy, ktorej autorom je Malcolm Croft.

zväčšiť Harry Styles si pre ceny prišiel v kreácii Gucci. Foto: SITA/AP, Jae C. Hong
Harry Styles sa nebojí experimentovať. Harry Styles si pre ceny prišiel v kreácii Gucci.

Ak by niekto čakal podobnosť s nedávno vydanou knihou princa Harryho, asi sa jej nedočká. Kniha sľubuje skôr ľúbivejší pohľad na zrodenie hviezdy. Stylesa však, samozrejme, neobchádzajú ani škandály – spojené najmä s jeho privátnym životom. Naposledy zaujal tiež vzťahom so staršou herečkou a režisérkou Oliviou Wildeovou, s ktorou sa však v roku 2022 rozišli.

Prince Harry - Vlastnými slovami Čítajte viac To tajomstvo v sebe držala 21 rokov... Som žena, s ktorou princ Harry stratil panictvo

Dokonalé spomienky na hudobnú hviezdu nemá zjavne speváčka Taylor Swift, s ktorou krátko randil a ktorá ich vzťah neskôr „vyspievala“ v jednej zo svojich pesničiek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #úspech #Harry Styles #Grammy #biografia

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...