Táto tvár speváčky Madonny je už minulosť! Na cenách Grammy šokovala vizážou, je na nepoznanie

Na obrazovke sa len mihla a červenému kobercu sa vyhla. Aj tak však speváčka Madonna dokázala vyvolať prekvapenie u divákov Grammy.

07.02.2023 00:00 , aktualizované: 06:39
madonna2011 Foto:
Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s hollywoodskymi vlnami.
debata (11)

Hudobná diva, ktorá prišla na ceremoniál ohlásiť jedno z vystúpení večera, sa pred kamery postavila oblečená v čiernej farbe a so zatočenými vrkočmi po oboch stranách – tak trochu na spôsob Julie Tymošenkovej. Čo však upútalo na prvý pohľad, bola zmenená tvár hudobnej ikony. Madonna vyzerala opuchnuto, špekuluje sa o výplniach, ktoré si nechala aplikovať kvôli pribúdajúcim vráskam – no otázne je, či tento vzhľad je iba výsledkom výplní pod kožou.

zväčšiť Speváčka Madonna na 65. ročníku GRAMMY Awards. Foto: Profimedia
Madonna Speváčka Madonna na 65. ročníku GRAMMY Awards.

Speváčka už v minulosti utŕžila komentáre a kritiku za to, ako výrazne retušuje svoje fotografie na sieťach ako Instagram či Facebook, pričom to má málo spoločného s jej reálnym vzhľadom. Po vystúpení na Grammy sa zjavne podobných, a kritickejších komentárov a hodnotení dočká aj v budúcnosti.

Speváčka Madonna na zábere z roku 1989. Je...
Speváčka Madonna a jej prvý manžel Sean Penn na...
+15Dizajnér Jean-Paul Gaultier a speváčka Madonna...

Iba nedávno popová kráľovná ohlásila svoje veľké turné, ktorým chce bilancovať 40 rokov kariéry. Dnes 64-ročná hudobná diva, ktorá v auguste oslávi poljubileum, plánuje vraj predviesť na pódiu väčšinu svojich najväčších hitov a sľubuje veľkolepú šou. Na internete sa však po jej vystúpení na Grammy objavili aj zdesené komentáre niektorých sledovateľov a užívateľov o tom, či bude speváčka schopná podobnú šnúru absolvovať.

zväčšiť Modelka a speváčka Lourdes Leon v kreácii Area. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lourdes Leon Modelka a speváčka Lourdes Leon v kreácii Area.

Na nedeľňajších cenách Grammy sa okrem Madonny objavila aj jej dcéra Lourdes Leon, ktorá sa predviedla v červených šatách Area. Neskôr sa so slávnou mamou a v spoločnosti dídžeja Dipla či mladučkých modeliek vydala na párty do podniku Delilah v LA. Minulý týždeň Lourdes zažila aj nepríjemnú situáciu, keď prišla neskoro na módnu šou Marca Jacobsa a ochrankár pred dverami ju odmietol vpustiť dnu. Viac tu.

Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Madonna #zmena #Grammy #vizáž

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...