Najslávnejší záchranár vydával dcéru! 200 hostí oslavovalo veľký deň Hasselhoffovej dcéry tri dni

Taylor Ann Hasselhoff pracuje ako realitná maklérka luxusných nehnuteľností a je staršou z dvoch dcér Davida Hasselhoffa.

07.02.2023 08:10
Taylor Ann Hasselhoff a David Hasselhoff Foto:
Taylor Ann Hasselhoff a David Hasselhoff na archívnej snímke.
debata

David Hasselhoff, niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hviezda, vydával jednu zo svojich dcér. 32-ročná Taylor Ann Hasselhoff sa počas víkendu vydala za svojho snúbenca, o rok staršieho Madisona Fioreho. Ako uvádza magazín People, svadba sa konala v Kalifornii a pozvánku na ňu dostalo takmer 200 hostí, oslavy trvali tri dni.

701244711 Čítajte viac Kedysi chlpatý idol z pláže, dnes sedemdesiatnik: Nesmrteľný Mitch Buchannon oslavuje!

Podľa spomínaného magazínu zaznela v okamihu, kedy nevesta kráčala svadobnou uličkou, skladba „Bittersweet Symphony“.

Taylor Ann Hasselhoff, ktorá kedysi účinkovala v televíznej reality show „Rich Kids Of Beverly Hills“ o svadbe povedala: "Začala som plakať, keď som uvidela svojho otca, pretože bol takým veľkým svetlom v mojom živote. Je tiež mojou oporou a viem, ako mu záleží na mojom šťastí,“ povedala pre magazín.

zväčšiť Taylor Ann Hasselhoff a David Hasselhoff na... Foto: Profimedia
Taylor Ann Hasselhoff a David Hasselhoff na archívnej snímke. Taylor Ann Hasselhoff a David Hasselhoff na archívnej snímke.

Taylor Ann Hasselhoff pracuje ako realitná maklérka luxusných nehnuteľností a je staršou z dvoch dcér Davida Hasselhoffa a jeho bývalej manželky, herečky Pamely Bachovej (59), s ktorou sa niekdajší slávny záchranár rozviedol v roku 2006. Okrem nej majú ešte 30-ročnú dcéru Hayley.

Nevesta a jej manžel strávia medové týždne v Kostarike a ako prezradili, túžia po potomkoch, snom oboch je veľká rodina. Taylor Hasselhoff a Madison Fiore sa zasnúbili v decembri 2021 po stretnutí prostredníctvom zoznamovacej aplikácie.

David Hasselhoff sa v roku 2018 po tretíkrát oženil, jeho manželkou sa stala Hayley Roberts. Tvorí s ňou pár od roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Hasselhoff

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....