Beyoncé, Adele či Harry Styles? Okrem sošky dostali kufor plný darčekov. Neuveríte, čo za bizarnosť v ňom našli...

Slávnostné vyhlásenia ocenení nie sú len o rozdávaní sošiek, ale tiež sú večerom plným darčekov. Dostávajú ich víťazi, ba niekedy aj nominovaní.

08.02.2023 00:00
Adele Foto: ,
Speváčka Adele bola jednou z ocenených na tohtoročných Grammy.
debata

Ani na 65. ročníku cien Grammy nechýbala takzvaná „goodie bag“ – teda taška s drobnými podarúnkami, ako sa voľne prekladá. Ale aby sme boli presnejší, nešlo o tašku, ale rovno kufor a darčeky boli všetko len nie skromné.

Ako napísal portál Gala.de, ocenené hviezdy si po nedeľňajšom galvečere odnášali domov kufor naplnený rozličnými produktmi, od výživových doplnkov cez kozmetiku až po šperky, odevy či hračky pre deti.

Shania Twain Čítajte viac Móda či skôr cirkus? Toto je 7 najhoršie oblečených hviezd Grammy, pridala sa k nim aj slávna hudobná diva

V zozname, ktorý si domov mohla odniesť napríklad speváčka Beyoncé, jej kolegyne Adele a Lizzo či víťaz trofeje Album roka Harry Styles, sa však nachádzalo aj niekoľko „bizarností“. Jednou z nich bol napríklad voucher na sumu 9000 dolárov určený na odsávanie tuku v rukách a podpazuší. Nemecký portál tiež píše o plážových šlapkách, ktoré boli vyzdobené krištálmi Swarovski či napríklad luxusnom detskom kočíku.

Na videu, ktoré bolo zverejnené na instagramovom účte Giftsbagbyrachel sa tiež dá vidieť napríklad luxusná kozmetika Mutha, reproduktov JBL či knihy a loptičky na hranie.

madonna2011 Čítajte viac Táto tvár speváčky Madonny je už minulosť! Na cenách Grammy šokovala vizážou, je na nepoznanie

Podobné sety darčekov dostávajú aj ocenení na galavečeroch ako Zlatý glóbu, EMMY či napríklad na Oscaroch. Hoci organizátori sa zvyčajne snažia obsah takýchto darčekových setov tajiť, sú to samotné firmy, ktoré o nich informujú. Z pragmatického hľadiska – pre reklamu, ktorú im meno hviezdy urobí.

Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #tuk #Adele #Grammy #darčeky #Lizzo

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...