Zábranská o láske so starším kolegom Dvořákom: Robím všetko, aby som bola šťastná

Televízni diváci sa s herečkou Martinou Zábranskou stretávajú momentálne vďaka seriálu Mama na prenájom. Pôvabná herečka však púta pozornosť aj súkromím. Jej partnerom je známy český herec Jiří Dvořák.

08.02.2023 10:20
Martina Zábranská Foto:
Herečka Martina Zábranská.
debata (2)

Dvojica o svojom vzťahu prvýkrát oficiálne informovala v lete minulého roka, moderátorka ostatného ročníka šou Let's Dance zverejnila spoločnú fotografiu na sociálnych sieťach. Vekový rozdiel medzi nimi kráska nerieši. Prezradila to aj v relácii televízie Markíza Reflex, kde sa nevyhla otázkam na svoj súkromný život.

Martina Zábranská Čítajte viac Prvé spoločné FOTO! Zábranská a český herec Dvořák sú pár, láska z nich priam srší

Pre Reflex prezradila, že s Dvořákom sa vôbec prvýkrát stretli na nakrúcaní českej rozprávky – zhruba pred 10 rokmi. „Je veľmi charizmatický muž, veľmi láskavý a už od prvého dňa na pľaci som videla, hmmm, je tam vekový rozdiel, ale páčil sa mi už vtedy. Niežeby som bola zamilovaná, ale je to chlap, za ktorým sa nejedna žena otočí,“ vysvetlila v televíznom rozhovore Zábranská.

Potom sa s Dvořákom stretli opäť až o niekoľko rokov, na filmovom festivale v Zlíne. Ako dnes Zábranská hovorí, bolo to priam osudové stretnutie. Náhodne jeden druhého zbadali na hotelovej recepcii, prišli sa pozdraviť a potom strávili hodiny v spoločnom rozhovore, ktorý stál na počiatku ich vzťahu.

mama na prenájom, bardy, zabranská, Čítajte viac Dokonalý párik z Mamy na prenájom si vyrazil na premiéru! Takto sa k sebe túlili Bardy a Zábranská

Zábranská sa očividne nevyhla ani otázkam na budúcnosť, no ako vysvetlila, jej filozofia znie nasledovne: „Úprimne, nepremýšľam do budúcna a snažím sa žiť akoby prítomným okamihom a užívať si tú chvíľu teraz. Budem robiť všetko preto, aby som bola šťastná – lebo keď som šťastná ja, som schopná robiť šťastnými aj ostatných okolo,“ vysvetlila hrdinka seriálového hitu Mama na prenájom, v ktorom si zahrala po boku Adama Bardyho či Vladimíra Kobielskeho.

Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama...
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama...
+12Adam Bardy

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #reflex #Jiří Dvořák #Martina Zábranská #Mama na prenájom

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...