Madonna odpovedá na kritiku jej vzhľadu z Grammy! Za zábery viní fotografa, ale toto odkázala celému svetu...

Speváčka Madonna vracia úder. Po tom, ako mnoho svetových médií komentovalo jej vzhľad na nedeľňajšom vyhlásení cien Grammy a kritika či negatívne komentáre sa objavili aj na sociálnych sieťach, prehovorila samotná speváčka.

08.02.2023 14:00
Madonna Foto:
Speváčka Madonna odchádza z nočného klubu Delilah v západnom Hollywoode po akcii Grammy.
debata (9)

Šesťdesiatšty­riročná hviezda sa prihovorila všetkým kritikom priamo na svojom Instagrame, na ktorom zdieľala video zo zákulisia svojej súkromnej párty v klube Delilah. Na videu, kde ju kamera sníma aj zblízka, je zachytená napríklad so spevákom Samom Smithom či dídžejkou Honey Dijon.

madonna2011 Čítajte viac Táto tvár speváčky Madonny je už minulosť! Na cenách Grammy šokovala vizážou, je na nepoznanie

K videu však popová kráľovná pridala kritické slová na adresu svojich vlastných „kritikov“ – novinárov, médií aj internetových užívateľov. „„Namiesto toho, aby ste sa zamerali na to, čo som povedala v mojom prejave, ktorým bolo poďakovanie za nebojácnosť umelcov ako Sam (Smith) a Kim (Petras), mnoho ľudí sa rozhodlo hovoriť iba o mojich fotkách zblízka. Nasnímaných fotografom z médií a s fotoaparátom so širokým objektívom, ktorý by každému skreslil tvár,“ napísala nasrdená hviezda.

Speváčka Madonna na zábere z roku 1989. Je...
Speváčka Madonna a jej prvý manžel Sean Penn na...
+15Dizajnér Jean-Paul Gaultier a speváčka Madonna...

„Zase som chytená do spárov ageizmu a mizogýnie, ktorá pretrváva vo svete, v ktorom žijeme. Tento svet odmieta oslavovať ženy po prekročení veku 45 rokov. A má potrebu tresťať takúto ženu, ak pokračuje v tom – byť silná, tvrdo pracujúca a dobrodružná srdcom,“ pokračovala Madonna.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Doplnila, že sa nikdy neospravedlňovala za svoje kreatívne voľby, ani za to, ako vyzerá, či ako sa oblieka. „Neplánujem s tým začať. Médiá ma zhadzovali od začiatku mojej kariéry, ale chápem, že toto celé je test a som šťastná, že môžem vyšľapať cestu, aby všetky ženy po mne mali jednoduchšiu cestu v budúcnosti, ktorá je pred nami,“ uzavrela svoj príspevok americká popová star.

Pod jej odkazom sa množili podporné komentáre, no objavili sa aj ďalšie negatívne príspevky. Speváčka ich všetky nechala bez povšimnutia, ale aj bez redigovania.

Lourdes Leon Čítajte viac Madonnina dcéra? No a! Ochrankár ju nevpustil na módnu šou, video obletelo internet

Madonna pred pár týždňami oznámila, že plánuje vydať sa tento rok na veľké koncertné turné, ktoré bude mapovať 40 rokov jej hudobnej kariéry. Zaznieť by mali jej najväčšie hity a na koncertoch plánuje mať aj rôznych hosťujúcich umelcov.

Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #kritika #Instagram #Madonna #ageism

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...