Princezná Amalia zarezáva v luxusných šatách, jej mama Maxima prekvapila... nie je to vari etiketové faux pas?!

Má za sebou prvé kráľovské povinnosti. Holandská princezná Amalia aj so svojimi rodičmi vyrazila na oficiálnu návštevu Karibiku. Pozornosť však na seba strhli monarchovia aj čímsi iným...

09.02.2023 00:00
kráľovná Maxima v šatách Valentino a princezná... Foto:
Holandský kráľ Willem-Alexander, jeho manželka - kráľovná Maxima v šatách Valentino a princezná Amalia v kreácii Erdem na návšteve Philipsburgu.
debata

Aby sme boli presnejší, záujem fotografov a objektívov vyvolala pri návšteve Philipsburgu na karibskom ostrove Svätý Martin devätnásťročná Amalia aj so svojou mamou – kráľovnou Maximou. Ich účasť na slávnostnej recepcii guvernérky ostrova bola aj možnosťou opäť preskúmať ich šatník.

Španielska kráľovná Letizia Čítajte viac Triumf štýlu či veľký prešľap? Kráľovná Letizia rozdelila verejnosť, pozrite si ju od pása nadol a pochopíte...

Nikto nemusí mať pochybnosti, členky holandskej kráľovskej rodiny ho majú naozaj luxusný. Obe dámy sa predviedli v značkových kúskoch, pričom prekvapivé bolo, že kým mladá Amelia siahla po dlhých šatách s pestrým kvetinovým vzorom Erdem, jej mama sa objavila na verejnosti v šatách Valentino, ktoré odhaľovali kolená. To je v prípade garderóby člena kráľovskej rodiny pomerne nezvyčajné.

Holandský kráľ Willem-Alexander a kráľovná...
Holandské princezné (zľava) Ariane, Amalia a...
+7Kráľovná Maxima sa odfotila so svojimi dcérami...

Maxima, ktorá sa narodila v Argentíne, však už v minulosti viackrát prekvapila zástupcov protokolu a urobila niekoľko módnych volieb, ktoré by striktní vyznávači kráľovskej etikety považovali za nevhodné. Jedno sa však musí nechať, päťdesiatročná mama troch detí – dcér vyzerala výborne.

zväčšiť Holandská kráľovná Maxima s manželom kráľom... Foto: SITA/AP, Petros Giannakouris
Holandská kráľovná Maxima s manželom kráľom Willemom-Alexandrom Holandská kráľovná Maxima s manželom kráľom Willemom-Alexandrom a bývalou holandskou kráľovnou Beatrix odchádzajú z pohrebného obradu v Aténach.

Členovia kráľovskej rodiny sa v Karibiku nachádzajú už niekoľko dní a stihli absolvovať bohatý program. Ostrov Svätý Martin patrí stále pod územia Holandského kráľovstva a v minulosti patril medzi strategické miesta v rámci moreplavby a transportu, ale aj vojenskej ochrany. Dnes sa v ňom stále zastavujú lode s tovarom, ktoré križujú Atlantik, ale tiež množstvo výletných lodí.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #šaty #Valentino #Karibik #Erdem #kráľovná Maxima #princezná Amalia

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...