Tehotná Penny z Teórie veľkého tresku natrela svojho partnera: Vygúglil si už toľko, že rodiť môže on

Už len niekoľko týždňov a stane sa prvýkrát mamou. Herečka Kaley Cuoco, ktorá čaká dieťa s partnerom Tomom Pelphreyom, prezradila, aká mama z nej asi bude.

09.02.2023 13:30
Kaley Cuoco Foto: ,
Tehotná herečka Kaley Cuoco v róbe Vera Wang Haute Couture.
debata

V rozhovore pre Entertainment Tonight sa hviezda sitkomu Teória veľkého tresku vyjadrila, že narozdiel od iných budúcich mamičiek nepatrí do skupiny tých, ktoré by si sa snažili všetko si naštudovať.

„Nemám žiadny plán a prečítala som počet kníh nula,“ vyhlásila s humorom Cuoco. „Nie som typ prípravkára. Skrátka verím tomu procesu, v ktorom sa nachádzam a verím, že to bude skvelé,“ pokračovala sympatická plavovláska.

zväčšiť Tehotná Kaley Cuoco v kreácii Dior Haute... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kaley Cuoco Tehotná Kaley Cuoco v kreácii Dior Haute Couture. Nechýbal po jej boku partner Tom Pelphrey.

Cuoco však tiež poznamenala, že kým ona sa veľmi nestresuje študovaním si materských odporuúčaní a rád, celkom inak je na tom jej životný partner. „Tom si toho vygúglil dosť za nás oboch. Myslím si, že by v tomto bode mohol porodiť dieťa on,“ zavtipkovala si 37-ročná hviezda, ktorú naposledy diváci mohli vidieť v úspešnom seriáli Letuška (The Flight Attendant). Za výkon v ňom bola nominovaná na viacero ocenení, naposledy napríklad na Critic's Choice Awards alebo Zlatý glóbus.

Hilary Swank Čítajte viac Nielen oscarová Hilary Swank či zbožňovaná Kaley Cuoco! Slávnych tehuliek bolo na Zlatých glóbusoch viac

Aj pre svoje tehotenstvo a blížiace sa materské povinnosti však Kaley Cuoco plánuje v najbližších mesiacoch odložiť profesionálne povinnosti a aktivity bokom.

Tehotná herečka Hilary Swank pózuje fotografom...
Tehotná herečka Kaley Cuoco v róbe Vera Wang...
+14Tehotná herečka Keke Palmer na akcii New York...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Kaley Cuoco #Tom Pelphrey

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...