Nie som žiadna krehká kvetinka! Princezná Kate bez rozpakov zhodila sako a predviedla, akú má silu

Kate šport miluje a zdá sa, že vďaka tréningom má aj poriadnu fyzickú silu.

10.02.2023 00:00
Princezná Kate navštívila školu Landau Forte... Foto: ,
Princezná Kate navštívila školu Landau Forte College v Derby.
debata

O tom, že princezná Kate nie je žiadna krehká kvetinka, niet pochybností. Pred objektívmi už niekoľkokrát dokázala, že športové výkony zvláda stále na jednotku a adrenalínových či športových výziev sa nezľakne.

Princezná Kate navštívila školu Landau Forte...
Princezná Kate navštívila školu Landau Forte...
+3Princezná Kate navštívila školu Landau Forte...

Kate navštívila školu Landau Forte College v Derby spolu so svetovou rekordérkou Harpreet Kaur Chandiovou, aby sa porozprávali so študentami. Princezná z Walesu a slávna polárnička, ktorá má za sebou samostatnú expedíciu cez Antarktídu v trvaní 70 dní, odpovedali na zvedavé otázky detí.

Ale trojnásobná mama Kate si vyskúšala aj disciplínu, ktorá súvisí práve s putovaním po nekonečných snehových pláňach – vyskúšala za sebou ťahať pneumatiky, čo pripomínalo spôsob, akým si Harpreet Kaur Chandi prepravovala po Antarktíde svoje zásoby. Kate stručne priznala, že ešte musí trénovať. Hoci sa na ťahanie pneumatík odhodlala, jednoduché to nebolo.

Ako je známe, už v minulosti dostala manželka princa Williama od britských médií prezývku „Sporty Kate“. V roku 2021 sa napríklad ukázala v akčných pózach počas jej návštevy výcvikového strediska RAF, kde sa kadeti púšťajú do zdolávania rôznych adrenalínových situácií. Vo výcvikovom centre v anglickej Cumbrii trojnásobná mama bez problémov zlaňovala či si vyskúšala zjazd na bicykli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...