Bojíme sa, že zomrie. Rodina a priatelia Britney Spearsovej neskrývajú obavy

Okolie speváčky Britney Spearsovej je znepokojené. Jej nepredvídateľné správanie už zašlo priďaleko, obavy o jej duševné zdravie aj život neustávajú, skôr naopak.

13.02.2023 00:00
Britney Spears na archívnej snímke. Foto:
Britney Spears na archívnej snímke.
debata (1)

Nepredvídateľné správanie 41-ročnej hviezdy na verejnosti a neustále zverejňovanie pikantných záberov na Instagrame zachádza priďaleko. Portál TMZ cituje zdroje z jej okolia, ktoré svorne tvrdia: „Bojíme sa, že zomrie.“ Ako ďalej portál uvádza, speváčka neustále experimentuje s užívaním liekov. Namiesto tabletiek, ktoré ju majú stabilizovať, berie lieky, ktoré ju stimulujú. A tie môžu spôsobiť katastrofu.

Britney Spears v období najväčšej slávy

Mnohí si plavovlasú speváčku pamätajú práve takto.

Fotogaléria
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
+1Bola vzorom pre mnoho dievčat a mladých žien. V...

Jej manžel, tréner Sam Asghari (28) a takisto speváčkin manažér sa ju snažia presvedčiť, že potrebuje pomoc. Za týmto účelom dokonca prenajali dom, v ktorom mala Britney pod dohľadom prekonať náročné obdobie. Plány však zlyhávajú, speváčka odmieta spolupracovať, uvádza zdroj.

Spears sa už viackrát dočkala kritiky od jej fanúšikov, ktorí jej vyčítajú, že sa nespráva ako bežná matka a tak sa nemôže diviť, že má obmedzený kontakt s jej dvoma synmi. Aj jej bývalý manžel a otec ich dvoch synov Seana a Jaydena, tanečník Kevin Federline sa vyjadril, že pre jej zverejňovanie pikantných záberov cítia v škole nepríjemne a za matku sa hanbia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....