Návrat na pódium po 7 rokoch: Rihanna prezradila, aká bude jej šou na Super Bowl

Už tento víkend ožije Amerika jedným z najväčších športových podujatí roka. Miliónmi sledovaný zápas v americkom futbale Super Bowl je aj priestorom pre hudobnú hviezdu. Tento rok je ňou Rihanna.

10.02.2023 09:23
Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna na tlačovej konferencii ku svojmu vystúpeniu na Super Bowl 57 NFL.
debata

Speváčka sa vo štvrtok stretla so zástupcami médií, aby na tlačovej konferencii informovala o prípravách na veľkolepú šou, ktorá sa koná vždy v prestávke medzi dvoma polčasmi. V minulosti takto účinkovali pred miliónmi divákov hviezdy ako Madonna, Coldplay, Beyoncé či Prince alebo Diana Ross aj Michael Jackson.

Chiara Ferragni Čítajte viac Milióny Talianov neverili vlastným očiam! Najslávnejšia blogerka pred kamerami.... počkať, tak je nahá či nie?

„Keď mi zavolali zo Super Bowl, bola som tri mesiace po pôrode,“ prezradila novinárom vo štvrtok Rihanna. Vraj na chvíľku zaváhala, či by takú veľkú zodpovednosť mala vziať na svoje plecia. „Ale keď sa stanete mamou, stane sa niečo, pri čom máte pocit, že by ste mohli ovládnuť svet, mohli by ste urobiť čokoľvek. A Super Bowl je jedným z najväčších pódií na svete. Takže akokoľvek to bolo strašidelné, pretože som nestála na pódiu sedem rokov, je na tom všetkom niečo vzrušujúce. A je dôležité, aby som to urobila práve tento rok,“ uviedla speváčka, ktorá pochádza z Barbadosu.

zväčšiť Speváčka Rihanna na tlačovej konferencii ku... Foto: SITA/AP, Mike Stewart
Rihanna Speváčka Rihanna na tlačovej konferencii ku svojmu vystúpeniu na Super Bowl 57 NFL.

Prezradila tiež, že práve poctou jej rodnej krajine bude vystúpenie, ktoré trvá zhruba 13 minút. Pre umelkyňu s množstvom hitov je však azda najväčší problém vybrať skladby z celej svojej kariéry. Podľa Rihanny existuje asi dvanásť verzií zoznamu skladieb, ktoré chcela odprezentovať na hudobnom vystúpení.

Tom Brady Čítajte viac Bündchenovej exmanžel v obliehaní filmových babičiek! Keď vošiel do šatne, podlomili sa mi nohy, hovorí Jane Fonda

„Bude to oslava môjho hudobného katalógu tým najlepším spôsobom, akým sme ho mohli dať dokopy,“ komentovala hviezda, ktorá je tento rok aj nominovaná na sošku Oscara. Nomináciu získala za skladbu Lift Me Up k filmu Čierny Panter: Navždy Wakanda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Rihanna #Super Bowl #vystúpenie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...