Fakt pred Vianocami rodila? Britská kráska Arterton je čerstvá mamička a už si trúfa na toto!

Aj celebrity si dokážu užiť šťastné chvíle tehotenstva a príchodu bábätka na svet bez pozornosti médií.

11.02.2023 00:00
Gemma Arterton Foto:
Herečka Gemma Arterton na Raindance Film Festival v novembri 2022.
debata

Herečka Gemma Artertom je už viac ako mesiac mamou, potvrdila to však len nedávno – v rozhovore pre rannú rozhlasovú šou The Zoe Ball Breakfast Show. Pôvabná 37-ročná herečka, ktorá sa objavila napríklad vo filme Princ z Perzie či Kingsman, síce svoje tehotenstvo netajila, s bruškom ju bolo vidieť ešte v novembri minulého roka na jednom filmovom evente. Pôrod bábätka si však nechali aj s manželom pre seba.

miss koláž Čítajte viac OBRAZOM: Tu je 12 finalistiek Miss Slovensko 2023! Pošlite hlas svojej favoritke

„Sme veľmi šťastní, keďže máme doma dieťatko. Narodil sa pred Vianocami. Taký malý vianočný škriatok,“ odpovedala Arterton na otázku moderátorky, ako sa má. Zdá sa však tiež, že čerstvá mamička sa veľmi rýchlo dostala späť do formy. Začiatkom tohto týždňa sa objavila na premiére televízneho seriálu Funny Woman a len málokto by si tipoval, že pred pár týždňami táto dáma rodila. Gemma si trúfla na čierne sakové šaty v minidĺžke, ktoré doplnila priehľadnými tmavými pančuchami. A vyzerala vynikajúco.

zväčšiť Herečka Gemma Arterton na zábere z 8. februára... Foto: Profimedia
Gemma Arterton Herečka Gemma Arterton na zábere z 8. februára 2023 pri promovaní projektu Funny Woman v Londýne.

Herečkiným manželom je jej kolega Rory Keenan – herec, ktorého môžu poznať napríklad fanúšikovia seriálu Peaky Blinders. Dvojica je zosobášená od roku 2019. Arterton je pritom jednou z mnohých známych žien, ktoré sa počas uplynulého roka tešili z požehnaného stavu a ktoré – buď už porodili, alebo sú stále v očakávaní. Napríklad aj na januárovom vyhlásení cien Zlatý glóbus sa na červenom koberci objavilo viacero herečiek vo vyššom štádiu tehotenstva.

Kaley Cuoco Čítajte viac Tehotná Penny z Teórie veľkého tresku natrela svojho partnera: Vygúglil si už toľko, že rodiť môže on

Mnohé z nich pritom svoje tehotenstvo vyslovene zvýrazňujú a obliekajú svoje tehotenské obliny do prepracovaných rób či šiat. Najpôvabnejšie budúce mamičky z červeného koberca si môžete pozrieť v galérii nižšie.

Tehotná herečka Hilary Swank pózuje fotografom...
Tehotná herečka Kaley Cuoco v róbe Vera Wang...
+14Tehotná herečka Keke Palmer na akcii New York...
debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #tajomstvo #Gemma Arterton

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...