V momente, ako sa Rihanna vzniesla nad davy v polčase Super Bowlu, to vypuklo! Veď ona je...

Polčasovú prestávku finále ligy amerického futbalu NFL medzi tímami Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles vyplnila v nedeľu večer superstar popu a R&B Rihanna.

13.02.2023 08:05
Rihanna Foto: ,
Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.
debata

Barbadosko-americká speváčka predstavila v prestížnej polčasovej šou hneď niekoľko svojich najväčších hitov vrátane piesní ako Umbrella a Diamonds. Jej zástupcovia po vystúpení oznámili, že je opäť tehotná.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NFL (@nfl)

Rihanna sa vystúpením na Super Bowle vrátila na svetové pódiá po takmer päťročnej prestávke. Na svoj comeback si pritom nemohla vybrať veľkolepejšiu príležitosť. Len v USA finále sleduje odhadom na 100 miliónov divákov, pričom vrchol dosahuje sledovanosť stretnutia práve cez polčasovú prestávku, ktorú vypĺňa približne 13-minútová show považovaná za vrcholné predstavenie amerického zábavného priemyslu.

Paul McCartney a jeho manželka Nancy Shevell...
Herec Paul Rudd, predstaviteľ filmového...
+4Slávny šéfkuchár Gordon Ramsay  počas 57....

Na pohyblivom pódiu zavesenom vysoko nad ihriskom a postupne klesajúcim k hracej ploche štadióna v arizonskom Glendale 34-ročná speváčka v ružových šatách, obklopená tanečnou skupinou v bielom, zaspievala zmes svojich najväčších hitov: Bitch Better Have My Money, Diamonds. Fanúšikovia z celého sveta sa však nedočkali rappera Jay-Z, hoci bol údajne na štadióne videný. Superhit Umbrella zaspievala Rihanna sama a nie so svojim hudobným partnerom.

Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.
Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.
+10Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.

Krátko po vystúpení manažment speváčky oznámil, že Rihanna je tehotná a čaká svoje druhé dieťa. Už počas show pritom bolo zrejmé, že sa jej pod šatami rysuje bruško, čo hneď vyvolalo špekulácie na sociálnych sieťach. Čoskoro sa potvrdilo, že boli oprávnené.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NFL (@nfl)

Speváčka pritom už má deväťmesačného syna s rapperom A$AP Rockym. V minulosti obstarali program Super Bowlu popové a rockové hviezdy ako Lady Gaga, Beyoncé, Prince, Madonna alebo The Rolling Stones.

Hudobný program je tiež súčasťou predzápasovej ceremónie. Herečka Sheryl Lee Ralphová dnes zaspievala song Lift Every Voice and Sing, ktorý je považovaný za černošskú hymnu. Americkú národnú hymnu pred výkopom zapel countryový spevák Chris Stapleton.

zväčšiť Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna. Foto: SITA/AP, Godofredo A. Vasquez
Rihanna Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.

Dnešného Super Bowlu využila na oznámenie niekoľkých svojich koncertov v reklamnom spote írska rocková skupina U2. Sériu niekoľkých koncertov od roku 2019 skupina plánuje na jeseň pri príležitosti otvorenia arény MSG Sphere v Las Vegas.

Rihanna Čítajte viac Návrat na pódium po 7 rokoch: Rihanna prezradila, aká bude jej šou na Super Bowl

Ich program sa zameria na album Achtung Baby z roku 1991. Zo štvorice však bude chýbať bubeník Larry Mullen kvôli nešpecifikovaným zdravotným problémom. „Potrebujeme sa vrátiť na pódium a znovu vidieť tváre svojich fanúšikov,“ povedali Bono, Edge a Adam Clayton. Žiadne ďalšie koncerty zatiaľ ohlásené neboli.

Svojho prvého potomka, syna, priviedla Rihanna na svet v máji 2022. Speváčka prežívala prvé tehotenstvo takpovediac na očiach verejnosti a niekoľko mesiacov jej zaobľujúceho sa bruška je spojených aj s predvádzaním sa v extravagantných a odhaľujúcich kreáciách (galéria). Hviezdu nafotil vo vysokom štádiu tehotenstva aj magazín Vogue, konkrétne fotografka Annie Leibovitz.

Speváčka Rihanna na akcii Fenty Beauty And...
Speváčka a dizajnérka Rihanna po prehliadke...
+2Speváčka a dizajnérka Rihanna a jej partner...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Super Bowl

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...