Nečestnosť ti cítiť z dychu, napísala Megan Fox. Bolo to pre snúbenca Kellyho? Špekuluje sa o rozchode

Vášnivá láska, ale aj divoké hádky a možno ešte drsnejší rozchod. Zdá sa, že v tejto postupnosti sa odohráva vzťah herečky Megan Foxovej a speváka a hudobníka Machine Gun Kellyho.

14.02.2023 11:00
Megan Fox a jej snúbenec Machine Gun Kelly Foto:
Herečka Megan Fox a jej snúbenec Machine Gun Kelly na zábere z 11. februára počas jednej z párty pred Super Bowl.
debata

Počas uplynulého víkendu zostali americké médiá v šoku – dôvodom bolo, že slávna hollywoodska hviezda z hodiny na hodinu vymazala všetky fotografie so svojím partnerom Kellym zo sociálnych sietí. Okrem toho pridala aj príspevok, v ktorom citovala úryvok z pesničky speváčky Beyoncé.

„Tá nečestnosť sa priam dá ochutnať, máš jej plný dych,“ znie text, ktorým sa kedysi Beyoncé vyznávala z pocitov o údajnej nevere svojho manžela Jay-Z. Či je to aj paralela na životnú situáciu Foxovej, nevedno – domnievať sa však môžeme všeličo.

Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly Čítajte viac Megan Fox ako silikónová Pamela, raper Diddy ako dokonalý Joker, ale na Kardashianku nemá nik!

Ako píše americký magazín People, ktorý sa odvoláva na svoj zdroj, dvojica sa počas uplynulého víkendu naozaj nepekne pohádala. „Megan je veľmi naštvaná a momentálne nechce s Machineom hovoriť,“ tvrdí zdroj. „Zásnuby síce zatiaľ nezrušili, ale Megan si dala prsteň dolu, nechce ho teraz nosiť,“ pokračoval zdroj.

zväčšiť Herečka Megan Fox (v šatách David Koma) a jej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Megan Fox (v šatách David Koma) a jej snúbenec Machine Gun Kelly. Herečka Megan Fox (v šatách David Koma) a jej snúbenec Machine Gun Kelly pôsobili ako stabilný pár.

Podľa informátora magazínu People mala dvojica niekoľko hádok a problematických momentov už v minulosti, ale tentoraz to vyzerá „byť skutočne vážny konflikt“.

Zaujímavosťou pritom je, že dvojica sa ešte v piatok a dokonca aj v sobotu objavila spoločne na párty, potom sa na sociálnej sieti objavili „šokujúce“ slová a zmizli spoločné zábery. Ani jeden z partnerov zatiaľ nič oficiálne pre novinárov nepotvrdil.

Paul McCartney a jeho manželka Nancy Shevell...
Herec Paul Rudd, predstaviteľ filmového...
+4Slávny šéfkuchár Gordon Ramsay  počas 57....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #hádka #Megan Fox #Instagram #Machine Gun Kelly

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....