Som pripravená nechať sa zmeniť, vyhlásila Kristen Stewart. Na pleciach má poriadnu váhu zodpovednosti

Stále ju radia do zástupu mladej hollywoodskej generácie, hoci má za sebou už bezmála dve dekády herectva. Aj vďaka nim sa Kristen Stewart môže tešiť z výnimočnej úlohy. A tiež zodpovednosti.

20.02.2023 00:00
Kristen Stewart Foto: ,
Herečka a prezidentka festivalovej poroty Kristen Stewart v kreácii Chanel Haute Couture.
debata

Americká herečka sa stala prezidentkou festivalovej poroty na filmovom podujatí Berlinale – festivale, ktorý sa začal vo štvrtok večer. Tridsaťdvaročná hviezda je doteraz najmladšou šéfkou festivalovej poroty a na tlačovej konferencii, ktorá sa konala vo štvrtok pred slávnostným otvorením, priznala aj isté obavy.

Anne Hathaway Čítajte viac OBRAZOM: Berlinale ozdobila 'nahá' Hathaway aj kráska Garrn s piercingom. Zelenskyj odkázal: Postavte sa zlu

„Trochu sa trasiem,“ vyhlásila hviezda hitovej upírskej série Twilight, ale tiež dáma, ktorá si za stvárnenie princeznej Diany vo filme Spencer vyslúžila nomináciu na Oscara. „Nie je to váha, ktorej by som úplne nerozumela. Som jednoducho pripravená, pripravená na to, aby ma zmenili všetky filmy, ktoré tu uvidím a ľudia, s ktorými sa stretneme ako porota. Myslím, že na to sme tu,“ vysvetlila novinárom Stewart.

zväčšiť Herečka a prezidentka festivalovej poroty... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Kristen Stewart Herečka a prezidentka festivalovej poroty Kristen Stewart na otváracej tlačovej konferencii festivalu Berlinale.

Herečka nie je v centre pozornosti len ako členka poroty, ktorá vyberie víťaza z 19 súťažných filmov 73. ročníka. Aj jej štýl a prezentácia sú totiž v hľadáčiku médií a hviezda nesklamala už počas prvého dňa. Ako múza módneho domu Chanel sa objavila najprv v tvídovom nohavicovom kostýme na tlačovej konferencii, aby sa o pár hodín neskôr vybrala po červenom koberci v kreácii z ostatnej kolekcie Chanel Haute Couture.

Nemecká topmodelka Toni Garrn v kreácii Giorgio...
Herečka a prezidentka festivalovej poroty...
+20Americká herečka Anne Hathaway prišla na...

Kristen však zostala verná svojmu rebelskému štýlu s prvkami punku, čo potvrdila účesom, ale aj výrazným líčením s červenými tónmi. Viac si pozrite v našej galérii, kde nájdete aj ďalšie hviezdy otváracieho ceremoniálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #rola #Berlinale #zodpovednosť

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....