Richarda Gereho počas dovolenky v Mexiku hospitalizovali! V známom letovisku oslavoval 40-ku svojej manželky

Hollywoodska hviezda Richard Gere sa spolu s manželkou Alejandrou Silva a ich ratolesťami vybrali dovolenkovať na slnečné pláže Mexika.

19.02.2023 15:26
Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Foto: ,
Herec Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva spoločne na premiére novinky Maybe I Do.
debata (13)

No dni oddychu nedopadli tak, ako si manželia prestavovali. Ako uvádza americký portál „TMZ“, Gere bol už pred cestou do letoviska trochu chorý. Jeho manželka Alejandra to naznačila aj v jej príspevku na Instagrame. Následne však Gere dostal silné záchvaty kašľa, skončil na miestnej klinike, kde mu diagnostikovali zápal pľúc, s ktorým ho aj hospitalizovali. Ako portál citoval zdroj z okolia páru, hospitalizácia mu pomohla a už sa má cítiť lepšie.

Herečka Susan Sarandon, herečka Emma Roberts (v...
Česká rodáčka, modelka a influencerka Paulíina...
+6Herečka Susan Sarandon dorazila na filmovú...

Hviezda filmu ‚Pretty Woman‘ vyrazila do celebritami vyhľadávaného letoviska Nuevo Vallarta, aby tam s manželkou oslávili jej 40. narodeniny. Tie rodená Španielka Alejandra Silva oslavovala 16. februára. Manželia spolu vychovávajú dve malé deti, synov.

Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Čítajte viac Richard Gere sa krútil okolo krásnej manželky, ale aj slávnej kolegyne! Čože, ona má už 76? Vyzerá TOP

V januári dvojica absolvovala vo veľkom štýle premiéru novinky Maybe I do, v ktorej si hlavnú rolu zahrala neter Julie Robertsovej, Emma Roberts (32). Ale rolu v spomínanom filme si zahrali aj starší herci – dvojicu vytvorili Richard Gere a Susan Sarandon.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Gere

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....