Ani William, ani filmové hviezdy, tento úsmev na tvári princeznej Kate dokázal vyčariť... Aha, pozrite sa

V nedeľu večer bola absolútnou ozdobou červeného koberca a následne aj galavečera vyhlásenia cien BAFTA. O dva dni neskôr však už princeznú Kate zachytili objektívy pri jej pracovných povinnostiach. Navštívila opatrovateľské zariadenie.

22.02.2023 07:08
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate navštívila opatrovateľské zariadenie Oxford House Nursing Home v Sloughe v Anglicku. Zhovárala sa s jeho zamestnancami aj obyvateľmi. Jeden z nich ju takto rozosmial.
debata (3)

Štyridsaťjedenročná Kate sa objavila v priestoroch Oxford House Nursing Home, kde dorazila okolo poludnia a pobudla tam niekoľko hodín. Mama troch detí sa predviedla napríklad aj v tamojšej kuchyni, kde spoločne s jej zamestnancami pripravila palacinky. Objektívy ju tak mohli zachytiť s panvicou v ruke a dokonca pri „žonglovaní“ s jednou z pochúťok, ktorú vraj potom ďalej servírovali.

Princ William a jeho manželka Kate Čítajte viac Absolútne úchvatná! Princezná Kate žiarila na akcii BAFTA, kamery zachytili aj nezbedný moment: Fakt ho capla po...

Azda ten najpôvabnejší foto-moment však vznikol vo chvíli, keď sa Kate zhovárala s obyvateľmi opatrovateľského zariadenia. Jeden z nich, pán po osemdesiatke uložený v kresle a prikrytý dekou, pri členke kráľovskej rodine priam ožil a zjavne pridal aj pár vtipov či historiek. Princezná z Walesu sa v jeho spoločnosti srdečne smiala. Stretla sa aj s najstaršou obyvateľkou domova, 109-ročnou Norou.

Princezná Kate navštívila opatrovateľské...
Princezná Kate si takto vyskúšala aj robenie...
+7Princezná Kate odchádza z opatrovateľského...

V rovnaký deň, ako sa konala návšteva, sa v Británii konali aj oslavy sviatku známeho ako Mardi Gras. Počas neho sa v rodine budúcich britských panovníkov tiež pripravujú palacinky. Kate prezradila, že ich bude robiť so svojimi deťmi.

zväčšiť Princezná Kate navštívila opatrovateľské... Foto: SITA/AP, HANNAH MCKAY
Princezná Kate Princezná Kate navštívila opatrovateľské zariadenie Oxford House Nursing Home v Sloughe v Anglicku. Zhovárala sa s jeho zamestnancami aj obyvateľmi. Jeden z nich ju takto rozosmial.

„Moje sa zvyknú prilepiť buď na podlahe alebo o strop, ale mojim deťom to fakt ide. Dnes večer budeme spolu robiť palacinky,“ prezradila počas utorňajšej návštevy elegantná Kate, ktorá bola počas víkendového udeľovania cien BAFTA hlavným magnetom pre médiá.

Princezná Kate Čítajte viac Náušnice za 16 eur? Princezná Kate predviedla asi najlacnejšiu bižutériu, akú ste na nej videli a vyzerala TOP

Na galavečere zaujalo aj drobné gesto – očarujúca dáma v róbe Alexander McQueen pred objektívmi nežne capla svojho manžela, princa Williama, po zadku. To je veľmi nezvyčajné gesto, o to viac, ak ste člen kráľovskej rodiny, ktorú zväzuje protokol.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William a jeho manželka Kate Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu prichádzajú na vyhlásenie 70. ročníka cien BAFTA. Kate mala na sebe kreáciu Alexander McQueen.

Odborníci na reč tela tvrdia, že v tomto geste bolo ukrytá uvoľnenosť a snaha Kate nebyť zaraďovaná do žiadnych škatuliek. Niektorí sa však domnievajú, že to mohol byť aj skrytý odkaz pre Williamovho brata Harryho a jeho manželku Meghan. Tí boli zvyčajne vnímaní ako „tí emotívnejší“ a po vydaní knihy Náhradník od princa Harryho sa ešte viac začalo hovoriť o tom, ako v kráľovskej rodine chýbajú úprimné city. To sa vraj Kate snažila vyvrátiť.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Princezná Kate prekvapila aj doplnkami - na...
+10Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #emócie #princezná Kate #opatrovateľské služby

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...