Začali ju snáď klonovať? Na milánskej prehliadke prekvapila táto dáma... je to vari Stiflerova mama?

Prekvapenie, dohady, tápanie, o koho vlastne ide. Na pár minút ho zažili zástupcovia médií, ale aj novinári na módnej šou v Miláne.

25.02.2023 00:00
Diesel, Jeseň/Zima 2023/24 Foto: ,
Dáma menom Alexis Stone, ktorá vyzerá ako dvojníčka herečky Jennifer Coolidgeovej, sa objavila tiež na prehliadke Diesel v Miláne.
debata

Prehliadka známej značky Diesel prilákala tentoraz mnohé celebrity a medzi nimi sa objavila aj blondínka, ktorá až veľmi nápadne pripomínala slávnu herečku Jennifer Coolidgeovú. Malo to jeden háčik – organizátori o hviezde hitu Biely lotos, ktorú bežný Slovák nenazve inak ako Stiflerova mama (podľa hitu Prci, prci, prcičky), totiž medzi pozvanými hviezdami nebola.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Pár kíl navyše? Pre Stiflerovu mamu žiaden problém! Čierna farba a tento strih vylepšia figúru aj vám...

Akoby aj mohla byť, keď v rovnaký večer v Los Angeles sa konala premiéra nového filmu z produkcie Netflix – snímky Máme ducha. Práve v ňom Jennifer Coolidge stvárnila jednu z úloh na prezentácii novinky, v ktorej si zahral aj David Harbour či Anthony Mackie, nechýbala.

Modelka na prehliadke značky Diesel, ktorá sa...
Kolekcia Diesel, Jeseň/Zima 2023/24 uvedená v...
+6Modelka na prehliadke značky Diesel, ktorá sa...

A kto teda bola dáma na prehliadke Diesel (mimochodom, výdatne diskutovanej, keďže sa konala pri hore z 200-tisíc kondómov)? Neuveríte, ale ide o pána, ktorý sa prevteľovaním do iných živí.

zväčšiť Herečka Jennifer Coolidge predstavila film Máme... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Coolidge Herečka Jennifer Coolidge predstavila film Máme ducha.

Reč je o umelcovi a influencerovi Alexis Stone, ktorý sa už v minulosti viackrát objavil na módnych šou ako niekto známy či slávny prominent. Podľa jeho profilu na Instagrame, ktorý sleduje bezmála milión užívateľov, si už vyskúšal podobu Dolly Partonovej, Kim Kardashianovej či Jocelyn Wildensteinovej. A teraz padla voľba na miláčika televíznych divákov – plavovlasú 60-ničku Coolidgeovú.

Simona Tabasco (vľavo) a Beatrice Granno Čítajte viac Krása týchto Talianok očarila divákov Bieleho lotosu a tiež... Kardashianku! Vyzliekla ich do (vlastnej) bielizne

Aká bola jej reakcia na dvojníka, nevedno. Isté však je, že aj toto je dôkaz, akému nárastu popularity sa herečka teší po úspechoch v seriáli Biely lotos. Viac z prehliadky Diesel si pozrite v galérii. Ďalšie podoby Stonea v jeho prevlekoch a maskách nájdete na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #diesel #Jennifer Coolidge #dvojníčka #Alexis Stone

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...