Monica Bellucci je opäť zamilovaná, pristihli ju s novým mužom... neuveríte, je to tento slávny režisér!

Dlhé roky sa objavovala v spoločnosti sama, prípadne len s dcérami či filmovými spolupracovníkmi. Aj preto nové zábery talianskej divy Monicy Bellucciovej vyvolali obrovský rozruch. Zdá sa, že Talianka našla opäť lásku.

24.02.2023 00:00
Monica Bellucci Foto:
Herečka Monica Bellucci na zábere z konca januára 2023 v New Yorku.
debata

Britský Daily Mail ešte vo štvrtok priniesol prvé zábery, ktoré priniesol Paris Match a ktoré zachytávajú taliansku rodáčku a hviezdu hitu Malena v spoločnosti nového muža. Ešte prekvapivejšia je pritom jeho totožnosť. Bellucci randí so známym režisérom. Američanom Timom Burtonom – autorom snímok ako Nožnicovoruký Edward, Batman, Nočná mora pred Vianocami či naposledy seriálu Wednesday.

Deva Cassel Čítajte viac Moja mama sa volá Bellucci a moja Paltrow a koho to zaujíma? Tieto krásky ohúrili Paríž aj bez slávnych rodičov

Ako píše portál Paris Match, dvojica sa pozná už bezmála dve dekády, no ich vzťah sa prehĺbil minulý rok v októbri, keď sa stretli na filmovom festivale vo francúzskom Lyone. Odvtedy vraj spolu randia. Na momentkách, ktoré mali vzniknúť ešte minulý týždeň na deň zamilovaných (14. február), kráča dvojica prítulená k sebe. Na veľmi neostrom zábere tiež vidieť, ako si Burton s Bellucciovou dávajú bozk (foto si pozrite tu).

zväčšiť Režisér Tim Burton. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tim Burton Režisér Tim Burton.

Pre 58-ročnú herečku ide o prvý vzťah od roku 2019, keď sa rozišla s umelcom Nicolasom Lefebvreom. Dlhé roky bola však známa aj ako manželka herca Vincenta Cassela, s ktorým má dve dcéry.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Sklenaříkovej sexy couture, Bellucciovej dcéra v čipke aj zaľúbené herečky vo vlnenom luxuse: Tu sú TOP looky týždňa

Filmár Tim Burton (64) bol zase dlhé roky vo vzťahu s britskou herečkou Helenou Bonham Carterovou, s ktorou majú dcéru a syna. Dvojica sa však nikdy nezosobášila.

Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...
Herečka Meryl Streep (vpravo) s dcérou Mamie...
+16Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Monica Bellucci #Tim Burton #Paris Match

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...