Princezná Kate predviedla vo Walese ďalšiu štýlovú podobu! Viac než kabát však zaujali emócie - aha, koľko radosti....

Smiať sa zdraviu prospieva, potvrdili viaceré vedecké štúdie už v minulosti. Ktohovie, možno sa nimi riadi aj princezná Kate a princ William.

26.02.2023 08:16
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate sa v sobotu zúčastnila na zápase rugby ligy Six Nations medzi Walesom a Anglickom, ktorý sa konal v Cardiffe. Predtým sa však stretla s hráčmi so zdravotným znevýhodnením či zranenými hráčmi.
debata (2)

Kráľovská dvojica sa vo výbornej nálade objavila v sobotu na návšteve Cardiffu vo Walese, kde sa konal zápas Six Nations League v rugby. Pozvanie manželia prijali nielen preto, že sú fanúšikmi tohto typicky britského športu, ale tiež pre nové tituly, ktoré dostali po úmrtí kráľovnej Alžbety II. – áno, reč je o princovi a princeznej z Walesu. A aby dokázali, že si svoje tituly ctia, pred zápasom zaspievali dokonca hymnu s velšským textom.

Princezná Kate sa v sobotu zúčastnila na zápase...
Britský princ William sa stretol s bývalými...
+6Princezná Kate sa v sobotu zúčastnila na zápase...

Ešte pred samotným súbojom medzi národnými tímami Walesu a Anglicka sa rodičia troch detí stretli so zranenými hráčmi, ktorých podporuje organizácia Welsh Rugby Charitable Trust. Práve tu vznikli mnohé momentky, ktoré zachytávajú princeznú Kate, ale aj jej manžela so smiechom na tvári, v dobrej nálade a tak trochu možno aj dojatí. Dvojica strávila s viacerými bývalými hráčmi zhruba polhodinu a podľa viacerých zdrojov to bolo veľmi príjemné posedenie pre obe strany.

zväčšiť Britský princ William, princ z Walesu sa aj s... Foto: SITA/AP, Matthew Horwood
Britský princ William Britský princ William, princ z Walesu sa aj s manželkou Kate zúčastnil na zápase Six Nations rugby medzi tímami Walesu a Anglicka. Ešte predtým sa však stretol so zranenými hráčmi.

Kate, samozrejme, upútala pozornosť aj svojím outfitom. Azda nie úplne náhodou si zvolila kabát so vzorom kohútej stopy vo výraznej bielo-červenej kombinácii – farbách Walesu. Ako poznamenali viaceré britské médiá, tento odevný kúsok mala na sebe už v roku 2018, keď bola tehotná s najmladším potomkom – princom Louisom. Či to má naznačovať fakt, že by 41-ročná Catherine mohla byť znovu „v tom“, by však bolo veľmi odvážne dohadovanie sa.

Princezná Kate Čítajte viac Ani William, ani filmové hviezdy, tento úsmev na tvári princeznej Kate dokázal vyčariť... Aha, pozrite sa

Členka britskej kráľovskej rodiny už pred pár dňami zaujala na vyhlásení britských cien BAFTA, kde pôsobila veľmi uvoľnene a dokonca svojho manžela jemne capla po zadku. O pár dní neskôr navštívila ošetrovateľské zariadenie, kde sa stretla aj s jeho najstaršími obyvateľmi. Aj tam bolo zjavné, že Kate je v dobrej nálade a duševnej pohode.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William a jeho manželka Kate Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu prichádzajú na vyhlásenie 70. ročníka cien BAFTA. Kate mala na sebe kreáciu Alexander McQueen.

Upozorňujú na to aj viaceré médiá, ktoré pripomínajú, že štart roka nebol pre členov rodiny ľahký. Dôvodom bola kniha Náhradník, v ktorej princ Harry, odídený člen monarchie rozoberá do detailov súkromie a vlastné zážitky zo života v kráľovskej rodine. Vyzerá to však, že minimálne Kate a William už túto kapitolu „uzavreli“ a sústredili sa na svoj vlastný život a povinnosti. „Sú šťastnejší a vo svojej podstate ich toto celé ešte viac stlmilo,“ naznačil dokonca nemenovaný zdroj z paláca.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Princezná Kate prekvapila aj doplnkami - na...
+10Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Princezná Kate navštívila opatrovateľské...
Princezná Kate si takto vyskúšala aj robenie...
+7Princezná Kate odchádza z opatrovateľského...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Kate #rugby

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...