Jeden hollywoodsky fešák vedľa druhého, no Brad Pitt nikde. Veľký herecký večer vymenil za...

Otázka za otázkou padala na nedeľňajšom vyhlásení hereckých cien SAG Awards. A týkali sa hollywoodskeho herca Brada Pitta. Jeho účasť sa očakávala, hrdina filmu Babylon však neprišiel.

01.03.2023 00:00
Brad Pitt Foto: ,
Herec Brad Pitt na archívnom zábere.
debata

Päťdesiatdeväťročný Pitt bol medzi pozvanými hosťami, keďže film Damiena Chazella, spomenutý Babylon je súčasťou aktuálnej sezóny filmových ocenení (a to aj napriek tomu, že nezabodoval tak, ako sa očakávalo). Zástupcovia médií, ani kolegovia z brandže sa ho však nedočkali.

Laura Dern, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow Čítajte viac Phoebe, Rachel, Monica - zišli sa po 30 rokoch kvôli hviezde! V hľadisku... krásna dcéra jej hrdej majiteľky

Ako píše portál JustJared.com, dôvod bol pomerne prozaický. Slávny filmový hrdina totiž pred večerom vo svetle reflektorov uprednostnil čas strávený so svojou partnerkou. Pitta zachytili viacerí svedkovia v spoločnosti jeho priateľky Ines de Ramonovej vo Francúzsku. Dvojica sa tam údajne nachádzala takmer celý víkend.

zväčšiť Herec Brad Pitt a jeho partnerka Ines De Ramon... Foto: Profimedia
Brad Pitt a jeho partnerka Ines De Ramon Herec Brad Pitt a jeho partnerka Ines De Ramon na dovolenke v mexickom letovisko Cabo na začiatku roka 2023.

Pitt sa osobne zúčastnil aj na vyhlásení francúzskych Oscarov, filmových cien César, kde osobne uviedol laureáta špeciálnej ceny za celoživotný prínos v kinematografii – režiséra a svojho dlhoročného priateľa Davida Finchera. Dvojica sa spoznala ešte pri nakrúcaní snímky Sedem, ktorá odštartovala naplno kariéru niekdajšieho hollywoodskeho krásavca. Neskôr sa Pitt objavil aj vo Fincherovom filme Podivuhodný prípad Benjamina Buttona, za ktorý získal oscarovú nomináciu.

Herec Johnny Sibilly.
Herec Adam DiMarco v kreácii Dior Men.
+19Theo James z hitu Biely lotos.

Ako však upozorňujú médiá, jeho návšteva Európy nebola podmienená len prácou, herec spojil príjemné s užitočným a nasledujúce dni strávil práve so svojou očarujúcou partnerkou. Naposledy dvojicu videli na dovolenke v Mexiku na prelome rokov.

29th Annual SAG Awards - Show Čítajte viac Ku..a, vysúkala zo seba najlepšia herečka po ohlásení ceny. Jej ďakovná reč dojala kolegov aj ovládla Twitter

Na cenách SAG Awards sa zišla početná hollywoodska herecká elita. Okrem krásnych dám nechýbali ani slávni mužskí predstavitelia. Galériu mužských hviezd na SAG Awards si pozrite vyššie, dolu nájdete aj galériu módy.

Herečka Li Jun Li v kreácii Fendi Haute Couture.
Herečka Janelle James v kreácii Rodarte.
+79Herečka Olivia Hamilton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Brad Pitt #Paríž #SAG Awards #Ines de Ramon

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...