Láska k nej z jeho pohľadu srší už takmer 10 rokov, za ich vzťah môže Ed Sheeran! Kto je muž Courteney Coxovej?

Hoci v centre pozornosti na slávnostnom ceremoniáli odhalenia hviezdy na Chodníku slávy bolo trio známych herečiek, neobišla ani tohto muža. Spevák a hudobník Johnny McDaid prišiel podporiť svoju snúbenicu Courteney Coxovú.

01.03.2023 00:00
Johnny McDaid so svojou partnerkou - snúbenicou... Foto: ,
Hudobník Johnny McDaid so svojou partnerkou - snúbenicou Courteney Cox po ceremoniáli, na ktorom herečke odhalili vlastnú hviezdu slávy.
debata

Britský rodák, ktorý je členom formácie Snow Patrol, oslávi tento rok desiate výročie vzťahu so známou americkou herečkou a hrdinkou slávneho televízneho sitkomu Priatelia. Hoci medzi ním a jeho partnerkou panuje výraznejší vekový rozdiel – McDaid má 45 rokov, zatiaľ čo Courteney Cox o trinásť viac – na podobe ich lásky sa to zjavne nepodpisuje.

Laura Dern, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow Čítajte viac Phoebe, Rachel, Monica - zišli sa po 30 rokoch kvôli hviezde! V hľadisku... krásna dcéra jej hrdej majiteľky

Aj na pondelňajšom odhalení hviezdy pre Monicu z Priateľov pôsobila zasnúbená dvojica naozaj zamilovane. Johnny najprv nechal priestorom slávnym kolegyniam a svojej partnerke, aby sa potom ku nej postavil pred objektívmi, nežne ju objal a pobozkal a gratuloval jej k veľkému úspechu.

Herečka Laura Dern (vľavo) sa pridala ku...
Na ceremoniáli nechýbala ani Coco Arquette,...
+7Odhalenie hviezdy na Chodníku slávy v Los...

História vzťahu tejto dvojice má pritom veľmi zaujímavé začiatky. McDaid sa s Coxovou totiž zoznámili vďaka inému slávnemu mužovi – konkrétne spevákovi a hudobníkovi Edovi Sheeranovi. Písal sa rok 2013, obaja boli vtedy na rovnakej párty a práve Sheeran (vtedy ešte začínajúci, no už pomerne úspešný hudobník) ich zoznámil.

zväčšiť Niekdajší manželský pár David Arquette a... Foto: SHUTTERSTOCK
David Arquette, Courteney Cox Niekdajší manželský pár David Arquette a Courteney Cox.

Vzťah nabral pomerne rýchly spád a už po deviatich mesiacoch ohlásila dvojica zásnuby. Nič sa však zjavne nezaobíde bez prekážok, lebo v roku 2015 potom zásnuby zrušili a na pár mesiacov šli od seba. V roku 2016 však dali vzťahu druhú šancu a sú dodnes spolu. Správy o tom, či by náhodou nechceli svoj vzťah spečatiť svadbou, však odmietajú komentovať.

Zdroje z okolia hovoria, že McDaid veľmi dobre vychádza s herečkinou dcérou Coco – potomkom jej manželstva s Davidom Arquettom. Aj známy herec (hrdina série Vreskot, v ktorom si zahral s Coxovou) má vraj s partnerom svojej bývalej ženy dobré vzťahy. Ich základom je však možno aj fakt, že dvojica netrávi všetok čas spolu. McDaid a Cox žili oddelene a obaja majú vlastné byty, množstvo času však trávia spoločne – raz u jedného, raz u druhého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Courteney Cox #zoznámenie #Johnny McDaid #Snow Patrol

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...