Taký príbeh lásky sa v Hollywoode len tak nevidí! Manželka Piercea Brosnana ponúkla pohľad do ich rodiny

Herec Pierce Brosnan a novinárka Keely Shaye Smith začali spolu randiť v roku 1994 a pred oltár sa postavili v roku 2001.

01.03.2023 13:00
Pierce Brosnan Foto: ,
Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Brosnan.
debata

Je to ojedinelý príbeh lásky. Pierce Brosnan (69) a jeho manželka Keely Shaye Smith (59) žijú spolu bez škandálov už dlhých 28 rokov. Po narodení ich syna Dylana (26) v roku 1997 prišla v roku 2001 ich svadba snov, po ktorej sa narodil ich druhý syn Paris Brosnan.

Práve pri príležitosti jeho narodenín zverejnila šťastná mama sériu rodinných fotografií, vďaka ktorým ponúkla fanúšikom pohľad do ich rodiny. Na záberoch je vidieť nielen syn Paris, ale aj jej manžel či celá rodinka. Pridala aj srdečné blahoželanie pre syna (preklikať šipkou).

„Všetko najlepšie k 22. narodeninám. Milujem ťa z celého srdca! Taká som hrdá na mladého muža, akým si sa stal. Vykroč vpred a rob dobré veci. Nech sa splnia všetky tvoje sny. A nech sa ti páči tento ďalší výlet okolo slnka.“

Pierce Brosnan a  Dwayne Johnson  počas...
Pierce Brosnan a  Dwayne Johnson počas...
+5Pierce Brosnan počas fototermínu k filmu...

Dvojica Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith začala spolu randiť v roku 1994 a pred oltár sa postavili v roku 2001. Novinárka Keely Shaye Smith je hercovou druhou manželkou. V roku 1980 sa Brosnan oženil s hereckou kolegyňou, Cassandrou Harrisovou. O jedenásť rokov po svadbe zomrela na rakovinu. V roku 2013 prehrala boj s rakovinou aj hercova adoptívna dcéra Charlotte Emily.

Dvojica sa v roku 1994 stretla na pláži v Mexiku a ako vysvitlo, tento okamih bol ich osudovým, keďže sú spolu dodnes. Manželka niekdajšieho agenta 007 často sprevádza na červených kobercoch a dvojica sa k sebe zaľúbene túli ako v časoch rozpuku ich lásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pierce Brosnan

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...