Po zaľúbenej Bellucciovej ďalšia kráska opantaná láskou! 58-ročná supermodelka vzala na Dior nového muža

Na letnej prehliadke kolekcií haute couture sa objavila v Paríži so synom. Teraz však Elle Macpherson mala na prehliadke značky Dior celkom iné garde. Novú lásku!

01.03.2023 07:30
Elle Macpherson a jej nový partner Doyle Bramhall Foto: ,
Modelka a podnikateľka Elle Macpherson a jej nový partner Doyle Bramhall na prehliadke Dior Jeseň/Zima 2023-24.
debata

Päťdesiatosemročná podnikateľka a niekdajšia supermodelka sa na módnu šou vybrala v spoločnosti Doyla Bramhalla – amerického muzikanta, rodáka z Texasu, ktorý má od nej o štyri roky menej. Dvojicu prvýkrát ako pár zachytili paparazzovia minulý rok v októbri. Podľa viacerých zdrojov to za pár mesiacov začalo byť poriadne vážne.

Monica Bellucci Čítajte viac Pár dní po odhalení vzťahu s Burtonom: Bellucci vyrazila na ceny Cézar a vyzerala úchvatne. Toto s ňou robí láska!

Kráska, kedysi nazývaná aj prívlastkom Supertelo, vraj so svojím partnerom za posledné mesiace strávila množstvo času, dvojica už absolvovala niekoľko spoločných výletov do rozličných destinácií a údajne uvažujú aj nad spoločným bývaním.

Herečka Gal Gadot na prehliadke Christian Dior...
Herečka Charlize Theron na prehliadke Christian...
+15Modelka a podnikateľka Elle Macpherson a jej...

Na prehliadke značky Dior sa partneri ukázali od hlavy po päty zladení – v pieskových tónoch. Celý čas sa držali pri sebe, no na otázky ohľadom ich vzťahu odmietali odpovedať.

zväčšiť Modelka a podnikateľka Elle Macpherson a jej... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
Elle Macpherson a jej nový partner Doyle Bramhall Modelka a podnikateľka Elle Macpherson a jej nový partner Doyle Bramhall na prehliadke Dior Jeseň/Zima 2023-24.

Aj Elle Macpherson, aj Doyle Bramhall majú pritom za sebou pár ostrosledovaných vzťahov. Austrálsku rodáčku verejnosť vníma najmä vďaka zväzku s finančníkom Arpadom Bussonom, s ktorým má aj dvojicu synov – Aureliusa a Arpada. V minulosti bola tiež vydatá za fotografa Gilesa Bensimona. Jej nový partner má v zozname expartneriek tiež inú slávnu dámu. Takmer sedem rokov tvoril pár s herečkou Renee Zellwegerovou. V roku 2019 sa však rozišli.

Johnny McDaid so svojou partnerkou - snúbenicou Courteney Cox Čítajte viac Láska k nej z jeho pohľadu srší už takmer 10 rokov, za ich vzťah môže Ed Sheeran! Kto je muž Courteney Coxovej?

Na prehliadke Dior v Paríži sa objavili aj ďalšie známe tváre – medzi nimi napríklad herečky Charlize Theron, Gal Gadot či hviezda aktuálneho seriálového hitu The Last of Us Bella Ramsey. Prišla aj modelka Elsa Hosk a hviezdy sveta influencingu. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Dior #Paríž #Elle MacPherson #Doyle Bramhall

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...