Vydal knihu, ktorá zatriasla trónom... Princ Harry vyrazil medzi ľudí vysmiaty ako lečo! Meghan nemôže byť spokojnejšia

S knihou vlastných memoárov nazvanou Náhradník doslova zatriasol kráľovským trónom a spôsobil poriadny vietor v britskej kráľovskej rodine. Ako si "žije" princ Harry necelé dva mesiace po škandalóznych odhaleniach?

02.03.2023 00:00 , aktualizované: 10:29
Princ Harry a Meghan Markle Foto:
Princ Harry a Meghan Markle sú opäť v centre pozornosti.
debata

Odídeného člena z britskej kráľovskej rodiny zachytili objektívy paparazzov v utorok podvečer v Los Angeles, keď zavítal do vychýrenej reštaurácie San Vicente Bungalows. Spoločnosť Harrymu robila manželka Meghan Markle a podľa obrázkov sa zdá, že dvojica dorazila na romantickú večeru v dobrej nálade. Meghan nezmizol celý čas úsmev z tváre, Harrymu pôsobil vážnejšie, ale po odchode z reštaurácie už bol vo výbornej nálade a s úsmevom na tvári.

Princezná Kate Čítajte viac Princezná Kate predviedla vo Walese ďalšiu štýlovú podobu! Viac než kabát však zaujali emócie - aha, koľko radosti....

„Vyzeralo to, že obaja boli vo výnimočne dobrej nálade,“ komentoval pre portál PageSix.com, ktorý zábery priniesol, nemenovaný zdroj.

zväčšiť Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle... Foto: Profimedia
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle odchádzajú s úsmevom z priestorov reštaurácie San Vicente Bungalows v Los Angeles.

Ako stránka píše, ostrosledovaní manželia si miesto na romantickú večeru asi nevybrali náhodou. Vychytená reštaurácia je totiž miestom, kde sa stretávajú vysoko postavení podnikatelia, šéfovia IT firiem či zástupcovia hollywoodskeho filmového priemyslu.

becker Čítajte viac Varovné slová Borisa Beckera adresované princovi Harrymu: Manželstvá nie vždy trvajú večne, raz...

Jej majiteľ má pritom pravidlo, že hostia nemôžu používať počas návštevy mobilné telefóny a už vôbec nie je dovolené fotografovať sa a robiť si napríklad selfie či spoločné fotky z večere. Aj to bol vraj dôvod, prečo si Harry a Meghan mohli užiť nerušený večer bez strachu zo striehnucich fotoaparátov či smartfónov.

Princ Harry odchádza z reštaurácie San Vicente...
Usmiata a spokojná Meghan Markle po romantickej...
+2Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

Stránka PageSix.com tiež prináša vyjadrenie zdroja z princovho okolia, ktorý tvrdí, že mladšiemu synovi kráľa Karola III. vôbec nie je ľúto, aký rozruch jeho kniha spôsobila. „Nič neľutuje na tom, čo svetu odhalil. Práve naopak, cíti sa byť ľahší o toľko tajomstiev. A reakcie sveta boli úžasné, povedal,“ opísal reakciu princa Harryho nemenovaný zdroj.

Menej nadšenia asi pre jeho knihu mala samotná kráľovská rodina. Dodnes však nepadol z úst niektorého z jej členov ani jeden jediný komentár.

Princ William a Kate počas návštevy vo Walese.
Princ William a Kate počas návštevy vo Walese.
+4Princ William a Kate počas návštevy vo Walese.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #princ Harry #prvýkrát #Meghan Markle

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...