Tie vyrástli! Hrdá mama zverejnila ojedinelé zábery, takto dnes vyzerajú deti Matthewa McConaugheyho

Ich deti nepatria zatiaľ do zoznamu hollywoodskych "nepo-babies" a ani celebritnej generácie potomkov. O to viac však zaujme, keď sa nimi slávni rodičia "pochvália".

03.03.2023 02:00
debata

Iba nedávno tak urobila modelka Camila Alves, ktorá je manželkou herca Matthewa McConaugheyho a mamou jeho troch detí. Camila na sociálnej sieti zverejnila ojedinelý záber jej slávnej polovičky v spoločnosti dvoch z troch ich detí. McConaughey je zachytený so synmi Livingstonom a Levim. Starší, štrnásťročný Levi, sa prizerá, zatiaľ čo jeho tato strihá vlasy mladšiemu Livingstonovi.

„A potom prišlo toto,“ okomentovala s humorom fotografiu spokojná mama, ktorá je manželkou oscarového držiteľa od roku 2012, no pár tvorili už skôr.

zväčšiť Matthew McConaughey a Camila  Alves v roku 2014... Foto: SHUTTERSTOCK
Matthew McConaughey a Camila Alves Matthew McConaughey a Camila Alves v roku 2014 s ich troma deťmi.

Hollywoodska dvojica, ktorá svoj život vedie mimo pozornosti paparazzov a médií, má ešte dcéru Vidu. Tá len nedávno oslávila trinásť rokov a aj tento výnimočný moment sa rozhodla zvečniť práve jej mama. Na zábere, ktorý sa opäť objavil na Instagrame, zaujal však okrem mladej oslávenkyne ešte jeden fakt. Medzi gratulantmi bol aj herec Woody Harrelson.

Ten je už niekoľko rokov rodinným priateľom a s McConaugheym ho viaže priateľské puto, ale aj výnimočná spolupráca. Tá sa týkala seriálu Temný prípad, ktorý pred pár rokmi vzal útokom televízie po celom svete a odštartoval popularitu kvalitných televíznych seriálových projektov.

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Instagram #Matthew McConaughey #Camila Alves

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...