Šok, smútok, nevysvetlené otázky: Justin Bieber zrušil turné, o dôvodoch mlčí

Kanadský spevák Justin Bieber zrušil zvyšok svojho turné Justice World Tour, v rámci ktorého mal vystúpiť aj v Prahe.

02.03.2023 14:00
Rams Bengals Super Bowl Football Foto: ,
Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Bieber na archívnom zábere.
debata

Umelec svoje koncerty už niekoľkokrát odložil kvôli zdravotným problémom, informoval ešte v stredu server BBC News. Na turné mal Bieber vystúpiť v Spojených štátoch, v Austrálii či Európe. Pražský koncert bol naplánovaný na 12. marca v O2 Aréne.

„Peniaze za zakúpené vstupenky Vám budú v najbližších dňoch automaticky vrátené na účet spoločností Ticketmaster alebo Ticketportal,“ píše sa na stránkach O2 arény, kde mal kanadský rodák zaspievať.

Hailey Bieber a spevák Justin Bieber Čítajte viac Môže mať lepšiu opateru? Bieber po paralýze tváre oddychuje s manželkou... vášnivo!

Bieber turné niekoľkokrát odložil. Vlani v lete fanúšikom povedal, že za to môžu zdravotné problémy. Spevák trpel ochrnutím tváre po prekonaní Ramsey-Huntovho syndrómu, ktorý je charakterizovaný tvárovou slabosťou alebo paralýzou lícneho nervu.

„Dospel som k záveru, že musím urobiť zo svojho zdravia prioritu,“ uviedol v septembri spevák, keď oznámil ďalší odklad koncertov. Ku zrušeniu turné sa Bieber nevyjadril a nezdôvodnil ho.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #zdravie #Justin Bieber #turné #zrušenie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...