Oficiálny záber z Windsoru, ale... Viac než Kate na ňom žiari blond princezná z Nórska

Princ a princezná z Walesu privítali v Spojenom kráľovstve korunného princa Haakona (49) a jeho manželku, korunnú princeznú Mette-Marit (49) z Nórska.

03.03.2023 08:36
Britain Royals Foto:
Princezná Kate a princ William po boku korunného princa Haakona (49) a jeho manželky, korunnej princeznej Mette-Marit (49) z Nórska.
debata

Kate (41) a princ William (40) sa stretli po boku nórskeho kráľovského páru na zámku Windsor. Kráľovské páry si spolu zapózovali na oficiálnom zábere v priestoroch Windsoru predtým, ako sa stretli so zástupcami nórskych spoločností, aby komunikovali o možnostiach lepšieho využívania zelenej energie.

Možno to bola náhoda, možno zámer, trojnásobná mama zvolila na túto príležitosť zelenú, v tejto farbe sa niesol celý jej outfit. Sledovaná hnedovláska stavila na kostým značky Burberry a farebne zladenú blúzku rovnakej značky.

kate Čítajte viac Kate a William to zasa urobili! Pokušenie bolo veľké, najmä pre princeznú

Blondínka, ktorá v auguste oslávi okrúhlu 50-ku, zvolila žiarivejšiu farbu a tým pádom bola na spoločnej fotografii o čosi „viditeľnejšia“. Mette-Marit, ktorá sa v roku 2001 vydala za následníka trónu princa Haakona, mala na sebe elegantné červené šaty s dlhými rukávmi. Rozpustené blond vlasy jej vo vlnách padali na plecia a jej tvár zdobil príjemný úsmev.

Na oficiálnych záberoch sa nestáva často, aby ich hlavnou hviezdou nebola 41-ročná Kate. Mette-Marit jej vo Windsore istú časť pozornosti predsa len „ukradla“. Čo si myslíte vy? Hlasujte!

Princ William a Kate počas návštevy vo Walese.
Princ William a Kate počas návštevy vo Walese.
+4Princ William a Kate počas návštevy vo Walese.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #Mette-Marit

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...