Krásna, prirodzená a šťastná! Zábery Any Ivanovičovej s tehotenským bruškom očaria

Je to len pár týždňov, čo slávny športový pár Bastian Schweinsteiger a Ana Ivanovičová zverejnili správu o ďalšom tehotenstve.

06.03.2023 00:00
Ana Ivanovičová Foto:
Ana Ivanovičová v roku 2018.
debata

"Čochvíľa budeme s Bastianom v menšine,“ napísala krásna tenistka k fotografii na Instagrame. K dvom synom tak pribudne tretí potomok.

Ana Ivanovičová Čítajte viac Opäť tehotná! Krásna Ivanovičová sa už pochválila bruškom a prezradila ešte niečo

Aktuálne sa 35-ročná niekdajšia tenisová hviezda prihovorila fanúšikom opäť, aj s novými zábermi. Na nich už hrá prím jej zväčšujúce sa bruško, ktoré predvádza v pohodlnom oblečení sediac na posteli. „Vďačná, nadšená, šťastná“, napísala krásna hnedovláska k dvom záberom, na ktorých sa usmieva do objektívu. Prirodzená krása je Ivanovičovej veľká devíza, nepotrebuje mejkap či večernú róbu, aby na fotografii očarila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

Tenistka Ana Ivanovičová a jej manžel, bývalý futbalový profesionál Bastian Schweinsteiger si povedali áno 12. júla 2016 po necelých dvoch rokoch randenia. V roku 2018 sa im narodil prvý syn Luka, v roku 2019 druhý syn Leon. Krásna hnedovláska pre magazín Bunte prezradila, že ak by tretie dieťatko bolo dievčatko, bola by veľmi šťastná. "Áno, bolo by to pekné. Ale to najdôležitejšie je, aby bolo dieťatko zdravé,“ dodala s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...