Je to tu! Dostali Harry a Meghan pozvánku na korunováciu Karola III.? Konečne jasná odpoveď

Odkedy sa Harry s Meghan presťahovali do USA, navštívili Spojené kráľovstvo len zriedka.

06.03.2023 00:00
meghan, harry Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.
debata

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan dostali pozvanie na májovú korunováciu kráľa Karola III. To, či sa na nej zúčastnia, však zatiaľ nepotvrdili, informujú noviny The Sunday Times. Hovorca manželov, ktorí sa v roku 2020 vzdali oficiálnych povinností v rámci kráľovskej rodiny a presťahovali sa do Kalifornie, uviedol, že „nedávno dostali e-mailovú korešpondenciu z kancelárie Jeho výsosti týkajúcu sa korunovácie“.

„Bezprostredné rozhodnutie, či sa vojvoda a vojvodkyňa (zo Sussexu) zúčastnia, v tomto okamihu nezverejníme,“ uviedol hovorca Harryho a Meghan. Buckinghamský palác odmietol túto záležitosť komentovať.

Princ Harry odchádza z reštaurácie San Vicente...
Usmiata a spokojná Meghan Markle po romantickej...
+2Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

AFP píše, že 38-ročný Harry má čoraz odcudzenejšie vzťahy so svojím otcom Karolom III. či bratom princom Williamom po tom, čo o narušených väzbách v rodine hovoril vo svojej najnovšej knihe, dokumentárnej sérii na Netflixe či v početných rozhovoroch.

V sobotnom rozhovore s odborníkom na traumy poznamenal, že dlho sa cítil byť „trochu iným“ oproti iným členom britskej kráľovskej rodiny. Uviedol tiež, že pochádza z „rozvráteného domova“ a usiluje sa svoje traumy nepreniesť na vlastné deti.

Britain Royals Čítajte viac Oficiálny záber z Windsoru, ale... Viac než Kate na ňom žiari blond princezná z Nórska

AFP pripomína, že odkedy sa Harry s Meghan presťahovali do USA, navštívili Spojené kráľovstvo len zriedka. Vlani v septembri pricestovali na pohreb zosnulej panovníčky Alžbety II., Harryho starej matky.

Korunovácia Karola III. sa bude konať 6. mája vo Westminsterskom opátstve v Londýne a zúčastnia sa na nej predstavitelia mnohých krajín sveta.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #korunovácia Karola III.

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...