Majú Harry a Meghan odvahu odmietnuť pozvanie na korunováciu? Odborník na kráľovskú rodinu má jasnú odpoveď

Vždy bolo jasné, že kráľ Karol III. pozve Harryho a Meghan na korunováciu, tvrdí odborník na britskú kráľovskú rodinu.

08.03.2023 00:00
Britain Royals Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan.
debata (1)

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan dostali pozvanie na májovú korunováciu kráľa Karola III., ako sme na stránke Pravda.sk už informovali.

„Bezprostredné rozhodnutie, či sa vojvoda a vojvodkyňa (zo Sussexu) zúčastnia, v tomto okamihu nezverejníme,“ uviedol hovorca Harryho a Meghan.

Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná vojvodkyňa, dnes princezná z Walesu Kate Čítajte viac Neuveríte, čo podľa Harryho dokázalo spôsobiť konflikt medzi Kate a Meghan! Aféra s názvom lesk na pery

Podľa odborníka na kráľovskú rodinu Richarda Fitzwilliamsa, ktorého cituje Daily Mail, kráľ manželov postavil pred veľkú dilemu. Podľa neho na jednej strane Harry a Meghan chcú, aby kráľovská rodina prevzala zodpovednosť za to, čím si „prešli“. Fitzwilliams zároveň povedal, že Harry a Meghan sa neodvážia držať ďalej od kráľovskej korunovácie a pozvanie odmietnuť.

„Vždy bolo jasné, že kráľ Karol III. pozve Harryho a Meghan na korunováciu. Ako symbol národnej jednoty si myslí, že je to dôležité,“ uviedol. S oficiálnou odpoveďou, či prídu, sa však manželia neponáhľajú.

Princ Harry odchádza z reštaurácie San Vicente...
Usmiata a spokojná Meghan Markle po romantickej...
+2Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

„Na jednej strane Karolov syn a jeho manželka by radi viedli rozhovory s vysokopostavenými členmi kráľovskej rodiny, pretože podľa ich verzie príbehu majú prebrať zodpovednosť za problémy, ktorým čelili. Veria, že kráľovská rodina sa ich spolu s britskou tlačou pokúsila vyhnať. Chcú ospravedlnenie, ale nedostanú ho,“ uviedol odborník pre Daily Mail.

Odkedy sa Harry s Meghan presťahovali do USA, navštívili Spojené kráľovstvo len zriedka. Vlani v septembri pricestovali na pohreb zosnulej panovníčky Alžbety II., Harryho starej matky.

Korunovácia Karola III. sa bude konať 6. mája vo Westminsterskom opátstve v Londýne a zúčastnia sa na nej predstavitelia mnohých krajín sveta.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #korunovácia Karola III.

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...