Najsexi modelka s krivkami je už roky šťastne vydatá: Spala som s polovicou mesta, s ním som čakala do svadby

Jednu z najslávnejších plus-size modeliek, Američanku Ashley Grahamovú už roky sprevádza usmiaty a spokojný manžel. Aj na nedávnom týždni módy v Paríži sa zdalo, akoby bol párik len čerstvo zamilovaný. Oslávili pritom už 13. výročie svojho vzťahu.

08.03.2023 00:00
Ashley Graham Foto: ,
Topmodelka Ashley Graham na prehliadke Dolce & Gabbana Jeseň-Zima 2023-24 v Miláne.
debata (7)

Modelka Graham sa s filmárom a kameramanom Justinom Ervinom zoznámila už v roku 2009. Iskra vraj preskočila takmer okamžite a to aj napriek miestu, kde sa párik prvýkrát uvidel. Ako totiž v minulosti potvrdili v rozhovoroch, Justin stretol svoju vyvolenú v kostole počas sprievodnej akcie, ktorá bola určená na pomoc a podporu veriacich.

Avril Lavigne Čítajte viac Tento párik čakal málokto! Avril Lavigne vášnivým bozkom odtajnila partnera, zbalila ex inej slávnej dámy

Azda ani neprekvapí, ak prezradíme, že dvojica (respektíve jeje nežnejšia polovička) sa následne viackrát vyjadrila na margo vzťahu s tým, že odtajnila pomerne súkromnú informáciu. Podľa Grahamovej totiž s prvým sexom čakali až do svadby. Nebolo to však tak, že by bola nejaká „svätica“.

zväčšiť Topmodelka Ashley Graham a jej manžel Justin... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Ashley Graham a jej manžel Justin Erwin Topmodelka Ashley Graham a jej manžel Justin Erwin na prehliadke Isabel Marant Jeseň/Zima 2023-24.

„Spala som asi s polovicou New Yorku. Doslova som vyskúšala všetko, čo sa dalo,“ citoval ešte v roku 2019 modelku portál PageSix.com. Pri Ervinovi sa však rozhodla inak. Čakanie sa však podľa nej vyplatilo. „Okrem iného sa vďaka tomu medzi nami vybudovalo priateľstvo, ale tiež dôvera a schopnosť komunikovať,“ poznamenala v staršom rozhovore.

alena Čítajte viac Parížska šou zlákala Albu aj Grahamovú, v prvom rade sedela aj lekárka Pallová: Vyrazilo mi to dych!

Hoci dvojica, ktorá je rodičmi dvoch synov, s prvým milovaním čakala – dnes, po bezmála 13 rokoch od ich svadby (vzali sa v roku 2010) je situácia celkom opačná. Modelka, ktorú sympatický Ervin sprevádza často aj na zahraničných cestách, uviedla ako recept na šťastné manželstvo veľa sexu. „Majte sex celý čas. Aj keď sa vám zdá, že sa na to necítite, skrátka majte sex. Zistila som, že ak sa nemilujeme, sme v takej zvláštnej nálade a keď sa potom na seba vrhneme, hovoríme si, aké skvelé je mať sex. Zdvihne vám to náladu,“ komentovala modelka, ktorá sa objavila v Miláne na prehliadke Dolce & Gabbana.

Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis...
Modelka Iris Law pred prehliadkou Givenchy...
+47Talianska influencerka Chiara Ferragni pred...

Do Paríža potom zavítala ako celebritný hosť na viaceré prehliadky. Objavila sa napríklad na šou Balmain, Stella McCartney a spoločne s manželom na prezentácii novej kolekcie Isabel Marantovej. Viac foto celebrít na týždni módy v Paríži nájdete v galérii.

Video

VIDEO: S herečkou a scenáristkou Hanou Vagnerovou o súčasných vzťahoch, o tom, ako spoločnosť vníma sexualitu, ako chybujeme v komunikácii s partnerom, ale tiež o tom, ako odhaduje vývoj vo vzťahoch v budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #sex #Paríž #týždeň módy #Ashley Graham #Justin Ervin

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...