Čo sa deje? Švédska princezná Madeleine opúšťa po piatich rokoch Floridu a vracia sa do Štokholmu

Pred takmer piatimi rokmi sa dcéra švédskeho kráľa Karola XVI. Gustáva a kráľovnej Silvie s rodinou odsťahovala z Európy na slnečnú Floridu.

09.03.2023 00:00
madelaine Foto:
Švédska princezná Madeleine s manželom, Christopherom O Neillom a ich troma deťmi - Leonore, Nicolas a Adrienne.
debata

Celkom prekvapivo sa ich pobyt za oceánom končí a ako oznámil kráľovský palác v oficiálnom vyhlásení, princezná Madeleine (40) a Chris O'Neill (48) a ich tri deti sa sťahujú do Švédska.

„Jej výsosť princezná Madeleine a pán Christopher O'Neill a ich rodina sa presťahujú späť do Štokholmu v auguste 2023. Princezná Leonore (9) a princ Nicolas (7) začnú na jeseň navštevovať školu v Štokholme. Princezná Adrienne (4) bude navštevovať predškolské zariadenie. Rodina bude bývať na poschodí kráľovskej rezidencie v Štokholme.“

oscar Čítajte viac Aj princ sa potrebuje vyblázniť! Malý chlapec to v lese 'neubrzdil', mama sa ospravedlňovala! Bola to švédska princezná

Ako informujú švédske médiá, ich rodinná vila v Pinecrest v Miami je už na predaj. Rodina už má za sebou nielen život v USA, ale aj v Británii, pár rokov žila princezná a americký bankár Chris O'Neill v Londýne.

Manžel princeznej Madeleine vyrástol práve na Floride, dvojica sa spoznala v New Yorku, v roku 2012 oznámila zasnúbenie a 8. júna 2013 sa snúbenci vzali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Madeleine

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...